JACEK KAWECKI Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Szeroka i długa jak linia transsyberyjska. Noc w osłupienie wpada jak łza w szklankę wody. Porwanie drugie udane z korzyścią dla koneserów sztuki Ekspresja ukazuje człowieka zdolnego do samozagłady poprzez krzyk, którego pewnie nie usłyszymy. Nasza świadomość jest ciągle za mała Możemy jedynie skłonić głowę, podeprzeć się małymi dłońmi. Oczy szeroko otworzyć na most bez początku i końca. Niepokój jest chwilą przemawiającą poprzez emocje krzyk przeszywa naturę
Anna Świderska Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 drogi Jacku coś interpunkcyjnie trzeba poprawić według mnie. :)pozdrawiam serdecznie Szeroka i długa jak linia transsyberyjska noc wpada w szklankę wody. drugie porwanie udane z korzyścią dla koneserów sztuki Ekspresja ukazuje człowieka zdolnego do samozagłady poprzez krzyk, którego pewnie nie usłyszymy. nasza świadomość jest ciągle za mała Możemy jedynie skłonić głowę, podeprzeć się małymi dłońmi. Oczy szeroko otworzyć na most bez początku i końca. Niepokój jest chwilą przemawiającą poprzez emocje krzyk przeszywa naturę coś pokombinowałam:) ale z przymrużeniem oczka patrz proszę:*:*
JACEK KAWECKI Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu dzięuje za wgląd ale tym razem nie skorzystam z rad miłego dnia
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 jest treść, sie czyta. + pozdr
JACEK KAWECKI Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 dziękuje Kamilo za wgląd i komcio miłej nocki
mayka Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 I bez tytułu byłoby wiadomo o który obraz chodzi :) To jeden z moich ulubionych.Gdzieś na rzecz opisu zabrakło jednak w twoim wierszu emocji jakie naprawdę niesie " Krzyk", trochę jakbym sluchała przewodnika w muzeum. Więcej o emocjach niż emocji.
JACEK KAWECKI Opublikowano 1 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nio może masz i rację ze za mało emocji mój obraz w wierszu niesie ale tak czułem i tak napisałem dzięki za wgląd porzdawiam :)
allena Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Zawsze trzeba pisać zgodnie z własnymi odczuciami, bo to jest najcenniejsze; pisanie ''pod kogoś'' jest tylko zabawne :) A.
mayka Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 >>Zawsze trzeba pisać zgodnie z własnymi odczuciami, bo to jest najcenniejsze; pisanie ''pod kogoś'' jest tylko zabawne :) Mam nadzieję, że to nie było do mnie :) Nie wydaje mi się, żeby ktoś (zwłaszcza na tym portalu) pisał "pod kogoś". Ja równiez wyraziłam tylko swoje odczucia. A tak na marginesie, czemu pisanie "pod kogoś" miałoby być zabawne?
allena Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nawiasikiem mówiąc jest bardzo zabawne - z natury tak ja to widzę.To nie jest Pani wiersz, więc nie do Pani te słowa.Mam zwyczaj odnosić się do słów Autora; A co piszą inni? Piszą co chcą i dobrze.:) A.
JACEK KAWECKI Opublikowano 2 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zgadzam sie piszemy jak uażamy ale dla wszystkich a jeżeli sie to komus nie podoba to ma prawo :) pozdrawiam i dziękuje
Ewa_Kos Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Rozumiem Jacku,że wiersz w pewnym sensie treścią nawiazuje do słynnego obrazu ''Krzyk'' i powiem Ci,że udało Ci się to przekazać.Podoba mi sie takie ujęcie:))) Pozdrawiam serdecznie:)) EK
Rekomendowane odpowiedzi