Jego Alter Ego Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 znasz ten chłód stóp podobny do uczucia gdy grzęźniesz w wilgotnym morskim piasku gdy słońce ma wolne i gofry nie smakują jak powinnymoja mama umie wałkować nawet butelką po piwie to było wyjątkowe że mogłam mieć pod namiotem i ciepło i pierogi. tylko flądry nie lubię. źle mi się kojarzy.i nawet teraz porównuję cię do latarni w Niechorzu. jesteś bo: musisz. i mimo że czasem o tobie nie myślę to z tego niepewnego piachu ruszę.bo jesteś.
macte poema Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Piękny, romantyczny wiersz - trochę zazdroszczę ...
Nechbet Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 "to było wyjątkowe" brzmi zbyt kolokwialnie, pozbyłabym sie tego Skarbie :) i coś w ostatniej zwrotce mi nie pasuje, ale poczytam jeszcze, bo jak widać 3 razy to za mało, poza tym przepięknie :) :*
Jego Alter Ego Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 ale tylko troche? zazdrosc to brzydkie uczucie:P trza sie swoimi zając wierchołami:) a tak serio to mam wrazenie że pierwsza strofka troche przytłacza reszte...(?) i że nawet w myslach się ją ciezko czyta (?) dzięki za koment,pozdrawiam serdecznie
Jego Alter Ego Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no bo ostatnia jest specyficzna Skarbie,sama sie musialam do niej przekonać:) a "to było wyjątkowe"...zdaje sobie sprawe,ja pewni inaczej intonuje czytając,ale wiesz..w wierszach jak ja to mowie "rodzinnych" kolokwializmy są..wskazane?przynajmniej u mnie na ogól zdąją egzamin..(koło:P) dzięki Skarbie,pomyślę jeszcze
ot i anka Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 właśnie miałam napisać ze ta pierwsza mi cos nie gra, a ty se sama to napisiłaś:P nie pasuje do reszty trochę,nie wiem czemu:p niedobry ze mnie krytyk i zła kobieta:) a wiersz tak ogólnie dobry,jak przystalo na martyne:P mam kaca i bzdury pisze i polskich znakow mi sie nie chce wstawiac to sorry:P tylko weź zrob coś z tą pierwszą:P hihi,pozdrawiam
Jego Alter Ego Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 no ale co dokladnie z nią nie tak?? nie wiem..
macte poema Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Odrobina zazdrości jest nieunikniona - to sposób przeżywania własnych rozterek. Wiersz nadal się podoba, trafia do mnie w całości.
zak stanisława Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 a powiem wam że misie ta pierwsza najbardziej kojarzy z moimi zimnymi stopami co to trudno prze znie zasnąć, a tak w ogóle to cały wiersz jest świetny, wymowne niektóre metafory, bardzo romantyczna całość, dawno cię Martyno takiej nie czyatłąm, wspomnienia to miła rzecz, co?
Jego Alter Ego Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o boże to Ty tez cierpisz na "zimne nózki"?? a myslalam ze to tylko ja jestem taka "oziebła":P zasnac jak zasnac,gorzej ma ten kogo dotykam tymi stopami lodowatymi:D wspomnienia...owszem..romantycznie?o ile wiersz dla mamy moze byc romantyczny.. dzieki ze wpadlas jak zawsze z reszta buziaki
Jaro Sław Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Piasek, w Niechorzu, a mi się zdawało, że same kamienie pozostały..... ;o)
Jego Alter Ego Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pod tymi kamolami troche sie znajdzie a cos na temat wiersza?
JACEK KAWECKI Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 i mi wspomniały sie chwile pod latarnią lub na latarni w Niechorzu :p pozdrawiam gorąco ciekawy wiersz
Jego Alter Ego Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. latarnia w niechorzu jest piękna.i w ogole niechorze jest piekne dziekuje za wejscie:) pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o boże to Ty tez cierpisz na "zimne nózki"?? a myslalam ze to tylko ja jestem taka "oziebła":P zasnac jak zasnac,gorzej ma ten kogo dotykam tymi stopami lodowatymi:D wspomnienia...owszem..romantycznie?o ile wiersz dla mamy moze byc romantyczny.. dzieki ze wpadlas jak zawsze z reszta buziaki a dlaczegóż dla mamy nie moze być romantyccny? co, no bo ja się - jako mama obrażę, mamy też pragną romantyzmu, chociażby w wierszach!!- he he
Rekomendowane odpowiedzi