Olesia Apropos Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 chcę: się pożegnać, Was uściskać, obślinić i uszczypnąć w tyłki. byliście dla mnie jak rodzina... dlatego mam dość;p papa
Ewa_Kos Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Olesiu gdzie mieszkasz? zaraz jestem! No co Ty? Rodziny masz dość? No tak wiadomo - wszyscy wiedzą, że z rodziną najlepiej na zdjęciu i też nie zawsze...Pozdrawiam serdecznie :))) EK Obiecałaś !
kalina kowalska Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Olesiu, no dobra, oddaję ci "łapkę świtu":) wróć, powiadam, nie szalej
Julia Zakochana Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 jak to tak zostawiać rodzinę w potrzebie (czytania wierszy Olesi) ?? nieładnie... a kiedy wrócisz (innej opcji np. że nie wrócisz wcale nie przyjmuję do wiadomości...)
Espena_Sway Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Olesiu, popieram. ja też sobie robię dłuższą przerwę.
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Szlakiem w nudzie straconym najgorzej Dni młodości stęsknionej i pustej Uderzonej w żywe serce nożem Uderzonej kastetem w usta lubisz Bursę prawda ? ale nie umieraj nie wiem czy dobrze odczytałem twoje pożegnanie.
Jego Alter Ego Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 No to pa, idź i nie wracaj nikt nie będzie tu za Tobą tęsknił bo któż by tęsknił za taką beznadziejną poetką,choć i poetką Cię nazwać nie można Smerfie jeden :P ps.gupek z Ciebie,ale: your choice (jeszcze wrócisz jako i ja wróciłam:))albo niektórzy pod innymi nikami:P)
M._Krzywak Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Można zrobic konkurs - kto jest kto i pod jakim nickiem :)
Dorma Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Moim zdanie takie wątki są bez sensu. Każdy się żegna a i tak wraca. Więc o co chodzi? Tak tylko, żeby się troche poużalać nad sobą. Albo, żeby inni pisali: "nie rób tego, wracaj"? Naprawdę obecność kogoś czujemy dopiero po jego wcześniejszym, dłuższym braku.
teraa Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak.
ot i anka Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 no to pa. z tym jest jak z alkoholem - zawsze sie wraca. ja sie nie zegnalam,a tez wrocilam,po roku, ale nie ma tego złego, dear Olesiu. jeszcze się pewnie... pozdrowienia jesiennodeszczne:*
Olesia Apropos Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Olesiu gdzie mieszkasz? zaraz jestem! No co Ty? Rodziny masz dość? No tak wiadomo - wszyscy wiedzą, że z rodziną najlepiej na zdjęciu i też nie zawsze...Pozdrawiam serdecznie :))) EK Obiecałaś ! dotrzymam:)
Dorma Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak. tak też myślałam. Ja też odchodziłam i się nie żegnałam. Każdy potrzebuje przerwy kiedyś.
Olesia Apropos Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję
Olesia Apropos Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. będę na gg
Olesia Apropos Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Olesiu, popieram. ja też sobie robię dłuższą przerwę. do zobaczenia
Olesia Apropos Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. źle
Olesia Apropos Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ;p
Olesia Apropos Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gg małpeczko;p
Olesia Apropos Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi