Fagot Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Wolności zwiewnym całusem prosto w ramiona ziemi, opadły jak liście złociste wspomnienia dawnych jesieni...
marek dunat Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 troszkę razi mnie zakończenie . technicznie nie pasują mi te trzy kropeczki , bo wskazuja ,ze jeszcze coś dalej bedzie sie działo , a ja myślę , że w tym miejscu pora zakończyć . wcale zgrabna miniaturka , sugestywna w swej wymowie . jest dobrze Fagocie . pozdrawiam .
Smelly Pussy Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Za krótkie, za mało treściwe - potrzebowałeś/aś aż 4 wersów, żeby powiedzieć tylko "liście opadły". Pracuj dalej, może będzie lepiej.
dragon-fly Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Absolutnie się nie zgadzam, przecież tu nie tylko liscie opadły... Mi się podoba, pozdrawiam :)
Nata_Kruk Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Mi się podoba. Pozdrawiam... :)
Fagot Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest dużo racji w tym co mówisz ale kropka domyka całość, nakłada „ramkę” a tego nie chciałem, wykrzykniki i znaki zapytania na pewno opadają więc został mi jedynie wielokropek, który daje lekkie niedomówienie a wspomnienia choć opadają to przecież nie umierają, w końcu one przeżyją nawet nadzieje :-) Dzięki za miłe słowa i cieszy mnie ogromnie, że miniaturka spodobała się. Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Każdy ocenia jak uważa :-) Dzięki za odwiedziny i wpis Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mało treściwe ?? wydaje mi się, że jest w tym sporo treści jak na 4 wersy i nie tylko opadające liście, a co z wolnością, co z wspomnieniami ?? Nie należy sugerować się aż nadto tytułem za to jak najbardziej powinno się treścią. Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za miłe słowa i dostrzeżenie w tej miniaturce czegoś więcej niż tylko opadającychy liści :-) Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A mnie zawsze podobają się takie komentarze, za ten serdecznie dziękuje :-) Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. och, pussy nie umiesz czytać miniaturek? tu chodzi nie o liście Fagocie bardzo lirycznie-ramiona ziemi i wspomnienia dobiegające zimy wiek ma swoje prawa, podobasiem plusuję ci no i pozdrawiam ciepło ES
Tali Maciej Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 miniaturki mają to do siebie że można je kilka razy przeczytać, minus tej jest taki że po jednokrotnym już mi się nie chciało kolejny raz może tu jeszcze wrócę, ale nie sądzę abym zmienił zdanie, poprostu nic odkrywczego jestem na nie pozdrawiam
Ewa Jaworowska Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zbyt krótkie, ale po rozwinięciu będzie super. Bardzo mi się podoba. Pozdro. :)
bajka-bajka Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 nie dzisiaj, nie dla mnie......pusto i nudno.......sorki;)))
Fagot Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miłe słowa zawsze mile widziane :-) Dzięki za plusika Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszystko można przeczytać wiele razy nie tylko miniaturki :-) żałuje, że ta się nie spodobała mimo wszystko zapraszam jednak ponownie. Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Muszę cię zmartwić rozwinięcia niestety nie będzie ale za miłe słowo uprzejmie dziękuje i zapraszam ponownie :-) Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może kiedy indziej :-) Pozdrawiam
bajka-bajka Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 moze............just..........moze ;)))
Rekomendowane odpowiedzi