Ewa_Kos Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 wybacz mi ojcze wszystkie grzechy z ust wychodzące za każdym razem zamknięte oczy grzeszą myślami tam mogę spełnić wielki stos marzeń uczynkiem nie umiem postawić na swoim więc dużo grzeszę - nie z własnej woli
Eugen De Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 a już myślałem, że jest coś do wypicia? Pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To tak dla ''zmyłki'', ale dziękuję za wgląd i pozdrowienia:))) pozdrawiam też..:)) EK
Niewierny Tomasz Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 "zamknięte oczy grzeszą myślami" wydaje mi się, że oczy nie myślą.
Eugen De Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 W wierszu nawet "włosy mogą się rozglądać ".
Niewierny Tomasz Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hehe pewnie i mogą, ale do mnie takie cuda nie przemawiają:)
Ewa_Kos Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hehe pewnie i mogą, ale do mnie takie cuda nie przemawiają:) nu szkoda, że nie:)))) ale dzięki za wgląd...:))) EK
Jego Alter Ego Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 też sie dałam złapać na zmyłke..pijaki same na tym forum:) jeśli o takich winach...to brawo,wyszło ciekawie z dobrą puentą :)pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Winy też trzeba wypić jak się nawarzy. Pozdrawiam. ech, le malko po co je pić.... wystarczy już tego opilstwa- he he ale wiersz super, dobra myśl nie jest zła! cmokam E i He>ES
stanislawa zak Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobre wino jest po prostu- smaczne mniam winięwinowinna
allena Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślałam, że o inne ''wino''tu chodzi, ale trudno....:) A.
Ewa_Kos Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ?
Ewa_Kos Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślałam, że o inne ''wino''tu chodzi, ale trudno....:) A. Ale, czemu trudno? Te winy są zawsze:))))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ? Ewuś,w głowie się kręci od win:)))))))) Buźka. zapraszam na nalewki właśnie skończyliśmy skubać jarzębinę:))))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zeszłoroczna - w kazdej chwili. pycha mniaaam! :)))) EK
zak stanisława Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zeszłoroczna - w kazdej chwili. pycha mniaaam! :)))) EK a ja poświadczam, próbowałm, mniam, mniam cmok, cmok
Rekomendowane odpowiedzi