Bezimienna Arha Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 jestem i to wcale nie boli a może to nie ja? niekoniecznie szczęśliwa niekoniecznie nie niekoniecznie zagubiona niekoniecznie tak niekoniecznie samotna jednak sama to tylko zazdrość czysta szczerozłota z głodem zmieszana niepotrafię znieść smaku niekochania
NEDIM Egh Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Bardzo mi się podoba. Ja też nie potrafię tego znieść, ale jakoś sobie radzę:)). Widzę, że pod wierszem 6. Czyli poniekąt początki.
NEDIM Egh Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Więc na zachętę do dalszej twórczości:)) dostaniesz odemnie więcej niż jeden koment, chociaż mogłabym całą tą treść umieścić w jednym:)))))).
NEDIM Egh Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Pytanie: czy rzeczywiście znasz ten smak, czy taki był pomysł?? Jak tylko pomysł, to naprawdę nie polecem, poczuć tego smaku. Słono kwaśne, wypala gardło i po tym wymiotujesz (oczywiście nie odsłownie;)).
Bezimienna Arha Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 znam na tyle na ile wydaje mi się, że mogę znać. tak. nie dosłownie, a jednak wszystko oddaje. dziękuję za zachętę.
Rekomendowane odpowiedzi