Emilia Wojtaszuk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dla Kasi Z sennej kołyski kwiat zdrapany, Obok leżące płatki. drewniane suche i nie pachnące. Dawne Siłą wtopiona w pejzaż niechciany Zalana łzami tam pozowałam. Dziecięca postać,chociaż aniołem, Krzykiem moim się stała. Teraz Odziana w ubóstwo wspomnień Dotarłam do krańca gniewu. Bezsilność wyzbyta żalu, Martwą naturą została. Nie płaczę Tylko tęsknota! w taki dzień. [sub]Tekst był edytowany przez Emilia Wojtaszuk dnia 15-02-2004 22:32.[/sub]
Łukasz_Kozera Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podoba mi się poza paroma drobiazgami. Po pierwsze to „Dziecięca postać,chociaż aniołem” druga część trochę nie pasuje jakby dodana siłę żeby się rymowało. A poza tym to zgubiłaś gdzieś rytm. pozdrawiam Łukasz
Gość Dee Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czy nikt na prawde nie zuwazyl ze powinno byc "ubóstwo"? wiersz przecietny
Emilia Wojtaszuk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam p.Łukaszu "dziecięca postać,chociaż aniołem"nie szukałam rymu. "Anioł"to postać której już nie ma i to jest powód dla "krzykiem moim się stała". serdecznie pozdrawiam i dziękuję za/podoba mi się/
Emilia Wojtaszuk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witaj! To prawda, dusza wyrwała się z zawiasów i narobiła bałaganu. Dziękuję za"klimat i nastrój"pozdrawiam.
Emilia Wojtaszuk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witaj!Parę dni temu ja również wytknełam błąd innej osobie teraz mi się dostało. Przepraszam za "ubustwo"i serdecznie pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi