Jego Alter Ego Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 wokół uśmiechy tak nienaturalne że niemal secesyjne zazwyczaj witam poranki chowając jakieś ciepło prowizoryczne między dłonie ot choćby kubek chuchnięcie pseudo-chwilka ale odkąd ktoś w uśmiech angażuje także oczy ratusz i sąsiadkę wiersze są jakby bardziej szczere i to ciepło nie nadęte a po prostu
Olesia Apropos Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 ale odkąd ktoś w uśmiech angażuje także oczy ratusz i sąsiadkę wiersze są jakby bardziej szczere aaa plizzz, nic nie zmieniaj.... (no może tylko chwila zamiast chwilka)
zak stanisława Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a jeszcze do tego-i to ciepło nie nadęte a po prostu jest świetne pozdr. ES
Jego Alter Ego Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 no wlasnie ktos juz mowil o tej chwilce mi wczesniej ze w ogole ta pseudo-chwilka nie pasuje,myslicie ze jak zniemie na pseudo-chwila to wystarczy? i dzieki w ogole:):*
Nechbet Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 ktoś Ci mówił Kochanie ? :-))))) wiesz co myślę :))) całuję :*
kyo Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
Jego Alter Ego Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 JAkos Jasiu nie czuje Twojej wersji:) ale dzieki za propozycje i wejscie:)
kyo Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 eh, ale te powtórzenia mnie drażnią! nie napisze za Ciebie, tylko wywaliłem bolące fragmenty;) dobrej :)
Jego Alter Ego Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 a nudzisz:P dobrej
Rekomendowane odpowiedzi