Tomasz_Biela Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 ponury rdzeń ołówka i najprostszy człowiek załamuje mądrych – a ci załamują głupich i tak się łamią z prawdziwym pokruszeni w środku razem z kulturą prac animowanych domów anonimowych rodzin na czarno poprawiać kontur – nakreśla istotę kształtu sens w kopalniach nie ma czasu na szkic czarny szkielet pozostał kres moment załamania w którym koniec narzekań że poszło coś nie tak części ciał rozrzucone obok torów mordercy zakuci od głów do stóp rodziny ofiar nie wymarzą obrazów tylko wydobywać talenty rąk pasji które uwiecznią nas na najgorszym z najśmielszych spełnień dziecko nie wie jak tępiony wyrośnie z niego rysik dystans poszukiwań dzieli go od połamania rąk i nóg
Olesia Apropos Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Olesia Apropos Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 rdzeń ołówka i najprostszy człowiek załamuje mądrych a ci - głupich; tak się łamią nauki z prawdziwym. połamani w środku razem z kulturą animowanych domów prac. anonimowych rodzin jedni malują węglem niekoniecznie widząc na czarno. konieczny jest kontur : nakreśla szczegół i ogół a w kopalniach nie ma czasu na szkic. czarny szkielet pozostał i żaden ludzki sąd nie zdąży pomóc dziecko jest najmądrzejsze ze wszystkich - nie wiedząc w czym będzie się paprać. ja bym to tak i tytuł średnio twardzi
BlackSoul Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Jak to przeczytałam , przypomniało mi się jak mama opowiadała mi że kiedy byłam mała , moje wszystkie rysunki były czarne. Wersja Olesi chyba lepsza bo bardziej poukładana. Pozdrawiam
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Dzięki Olesio i tak jest zupełnie inaczej teraz
Olesia Apropos Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 definitywnie i w ogóle moim zdaniem to już zupełnie inny wiersz; o czymś innym
zak stanisława Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 decyzja należy do ciebie, poukładany nie znaczy całkiem dobry i o tym samym ale fakt, jest poukładany i bardziej jasny pozdrawiam ES
Rekomendowane odpowiedzi