Jego Alter Ego Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 każda nawet najciemniejsza mięknie pod ciepłem moich palców tworzy kontury na paznokciach zapoznaję się z własnymi odciskami nie lubię błękitów. kojarzą się z niebem wcieram do bólu i niemal przejrzystości świętej. niemożliwie dietetycznej niby została jakaś chusta poza tym mam deszcze, okulary i kota smutki topię w strukturze płótna tylko czy tak da się resztkami farby
Jego Alter Ego Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 po pierwsze kropki,potrzebne?moze inaczej wybrnac? po drugie tytul:D
kyo Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 kropki potrzebne! struktura nie potrzebna! i kojarzą się z niebem wcieram do bólu i niemal przejrzystości świętej. tego nie rozumiem, czy tu jakis blad jest? a wiersz jest bardzoo dobry jak na moje spaczone gusta:P brafka :)
Jego Alter Ego Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm..no do bólu i (niemal) do przejrzystości świetej - czyli siakiejs takiej niewinnej:) pseudo dzieki ,szok z deka ze Ty i brafka..dla mnie...wow:)
Jego Alter Ego Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 acha no i struktura..nie wyrzuce,bo to musi byc koniecznie,takie wcieranie na sile mocno mocno,nie czujesz? ja czuje
kyo Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 aha, to do P a nie na W:PPPP :* Pozdrowki :)
Jego Alter Ego Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no ale sprawa kropek i tytulu niewyjasniona w dalszym ciagu,co Ty myslisz ze tylko Twoje zdanie sie dla mnie liczy?:P:P :*
kyo Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 hehe, kropki sa ok, wszystko pasuje(choc jest pewna niekonsekwencja w interpunkcji) ale taka moda:P, a z tytulami to ja sam mam problemy ;)
zak stanisława Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 kropki kończą pewien etap rozumowania, zastygają w mowie, dają wieloznaczność, gdy się ich pozbywamy, to jest zalezne od tego jak się chce czytać, wiec niechże są bo autor i czytelnik rozumują inaczej- interpretacja, no wiesz...cmok, ES
Olesia Apropos Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 kropki muszą być, czeba mieć kropki każda nawet najciemniejsza mięknie pod ciepłem moich palców tworzy kontury na paznokciach - zapoznaję się z własnymi odciskami nie lubię błękitów. kojarzą się z niebem wcieram do bólu i niemal przejrzystości świętej. niemożliwie dietetycznej niby została jakaś chusta poza tym mam okulary, deszcze, kota -> plizz zamień kolejność, najpierw okulary i bez i smutki topię w strukturze płótna -> i tu topię smutki... tylko czy tak da się -> może tu też kropa? resztkami farby buźka /bywaj częściej, Ty okrutna/
Olesia Apropos Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 a tytuł bezwzględnie zostaw:) fajowy jest
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Mnie się to kojarzy z "bez sztalugi".
Rekomendowane odpowiedzi