bajka-bajka Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 ech szalone, małe słowo miłością nazywane jak prezent zza światów odziane w niespodziewany czas ciekawością rozbieram Cię za każdym razem gdy pukasz do bram spóźnionego lata ech szalone , śmiesznie czułe przysłaniając skroń cudnym wiatrem przemijania błądzisz ścieżką wydeptanych marzeń świeżym dreszczem kreśląc koło jutrzejszej niepewności
le_mal Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Lekko i zwiewniw. Pozdrawiam już deszczowo:)
bajka-bajka Opublikowano 29 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszy mnie to bardzo.............serdecznie pozdrawiam ;)))
bajka-bajka Opublikowano 29 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to chyba pozytywne pozdrowienie........wielu czeka na upragniony deszcz........a ja dla odmiany sle upalne pozdrowienia ;)))
marek dunat Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 a ja mimo że facet - też powiem ,że jest ok . napisałaś to z lekkością jaka cechuje wiarę w to co piszesz . nie mam powodu by Tobie nie wierzyć ;-). wierszyk biorę w całości i podzielę sie z przyjaciółmi jego optymizmem .pozdrawiam .
Nata_Kruk Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Bajko...:)).. i własnie dla tej niepweności.. warto chadzać ścieżkami (nie)wydeptanych marzeń..;) Pozdrawiam z uśmiechem..:)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadzam się:) Krwawa - możesz wierzyć lub nie - pani Bajka robi postępy. Ufam, że mniej więcej wg schematu nakreślonego przez ciebie:) I powiem ci coś jeszcze: wierzmy w początkujących poetów, tak szybko odchodzą... :))) Bajko, ja w ciebie wierzę i nie przestaję trzymać kciuków! Mam nadzieję, że będzie tylko coraz lepiej. Pzdr:)
bajka-bajka Opublikowano 30 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 wiem Nato.......dziekuje za odwiedzinki i serdecznie pozdrawiam ;)))
bajka-bajka Opublikowano 30 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadzam się:) Krwawa - możesz wierzyć lub nie - pani Bajka robi postępy. Ufam, że mniej więcej wg schematu nakreślonego przez ciebie:) I powiem ci coś jeszcze: wierzmy w początkujących poetów, tak szybko odchodzą... :))) Bajko, ja w ciebie wierzę i nie przestaję trzymać kciuków! Mam nadzieję, że będzie tylko coraz lepiej. Pzdr:) ja sie tam Krawa nie przejmuje......kazdy ma prawo do wlasnej oceny......mi sie ten wiersz podoba i znam wiele osob, ktrorym tez przypadl do gustu.........pozdrawiam serdecznie ;))) z usmiechem na twarzy.....
bajka-bajka Opublikowano 30 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuje za uwagi i pozdrawiam ;)
Rekomendowane odpowiedzi