Fagot Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Na pewno wiersz ten ma swój klimat i ja ten klimat kupuje :-) dobry i tyle. Pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pomyślę nad tym dominowaniem, tylko po jutrzejszym stresie, oki :> :P
Espena_Sway Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za pozytywa. starałam się oddać augustowski klimat i cieszy mnie to, że go czujesz i się spodobał serdeczności Espena Sway :)
Beenie M Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Espeno, przy pierwszym czytaniu nie pasowała mi bryza do Suwałk, dopiero z komentarzy wyłapałam, że Mroczne Suwałki to osoba. Wiersz, chyba bardziej dla wtajemniczonych, ale te poczochrane drzewa są miodzio. Pozdrawiam serdecznie
Espena_Sway Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Beenie, masz rację, to wiersz bardzo osobisty, ale mimo to starałam się nie zrobić z tego lukieru :P dzięki za, serdecznie Espena Sway :)
Julia Valentine Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 jak dla mnie ten obraz jest niesamowity, prawie że namacalny i bardzo wyraźny; takie wiersze czytam z przyjemnością :) przecież nie ważne czy metafory są tendencyjne (bo które nie są?), ale to jak i od czego zostały użyte ;) pozdrawiam serdecznie
Espena_Sway Opublikowano 28 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Julio, z takich słów to tylko się cieszyć :) trochę romantyzmu się wkradło, ale widzę, że Ty też romantyczką jesteś :P. mimo wszystko, dobrze, że ktoś czuje klimat serdeczności Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 28 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pomyślę nad tym dominowaniem, tylko po jutrzejszym stresie, oki :> :P już po stresie już po dominowaniu, teraz jest górowanie
Rekomendowane odpowiedzi