Miłka Maj Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 banalnie na wyciągnięcie znaczenia w dłoni szukam kruchego piękna nazw nienazwanych
le_mal Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Ciepła,łagodna. Niby zwyczajna,a jednak niezwykła. Pozdrawiam/buziołek:)
Roman Bezet Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no nie?!!! piątek to czas umartwiania brzucha, a nie pora na banaliki ;))) "kruchego piękna nazw" - powiedzialabyś to vackowi? (nawet tylko do uszka :D Mila, polamana wersyfikacja nie ukryje nic - niczego. Dla mnie za dużo słodzisz, poza tą cytatą, jeszcze "w dłoni szukam" pobrzmiewa nieświeżo. Pomysł fajny, a i myśl taka - znajdz klucz do tego, ten mi nie pasuje ;) pzdr. b
Miłka Maj Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 w piątek byłam piwna i widzisz, nie opłaca się...mam czas, spokojnie;P
jacek_sojan Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uznajmy, że piątek był grzeszny, i muza siedzi w kuflu - dlatego nie ma wiersza! :)) J.S
Miłka Maj Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 nie napinam na wyciągnięcie smyczy w dłoni klucze bez znaczenia szukam w nienazwanych o brzuchu nie będzie;P
Rekomendowane odpowiedzi