fr ashka Opublikowano 15 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 klimat topi się na asfacie przykleja do opon by uciec jak najdalej za oknem rozbrzmiewa trąbka wieje chłodem opalanym na grillu spalone lepiej smakuje z potem schodzi skóra nieświeżość umysłu czuć w kościach a myśli parują nocą zabierając wszelkie obrazy wtedy zaczyna się burza
Stanisław Kamykowski Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 200 metrów od moich okien już ponad miesiąc remontują drogę (krajowa szóstka, jakby kotś pytał) wiem co to znaczy asfalt, więc już od pierwszych słów tego tekstu masz we mnie sojusznika poadrawiam:-)
playing_angel Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 klimat topi sie na asfacie - popraw tę literówkę:) wiersz ma klimat pozdro:)
Fagot Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 ten wiersz ma klimat?! I to nie byle jaki klimat :-) Zabieram do ulubionych :-) Pozdrawiam
Nata_Kruk Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Zmieniłabym tytuł... wiersz dobry, sporo "tego" w takim krótkim tekście.... Przeczytałam wiele razy.. a jakby tak... sama końcóweczka bez słowa.."wtedy"...? Pozdrawiam fr ashko..:) PS... może to idiotyczne, ale to .. wtedy.. wstawiłabym w miejsce tytułu....hmm...
M._Krzywak Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Chyba zły to wybór oceniac naraz t dobre wiersze, bo już mi się superlatywy pokończyły :) Zatem krótko tym razem - ja na tak. Pozdrawiam.
Agnes Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 nabijacie się czy co? doszłam do grilla i już mnie zemdliło. wiem, że miało być gorąco i śmierdząco, ale gdzie tu kto widzi klimat? a może to ja ślepa jestem, ale pytam na serio. oczywiście na nie, choć zawsze wierzę, że w końcu coś mi się u pani spodoba. pozdr. a
fr ashka Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 dzięki za opinie Agnes- mnie też się on nie bardzo, spodziewałam się więcej takich krytycznych uwag jak Pani; nie wiem czy uda misię kiedyś sprostać Pani wymaganiom... Pozdrawiam ;)) pozdr, fr.ashka ;)
Agnes Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czas pokaze:) oby pozdr.a
Rekomendowane odpowiedzi