DNA Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Mnóstwo planów a tak mało czasu by zacząć postawić wszystko na jedną kartę żyć
Nata_Kruk Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 ha... krótko i jasno, niezłe. Jedno ale, nie brzmi dobrze..."by zacząć postawić"... pomiń słowo "zacząć" Dobranoc ..:)
DNA Opublikowano 15 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 to jest tak: ... mało czasu by zacząć stop ... postawić wszystko na jedną kartę
Amelija_Em. Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 moznaby modelować jeszcze w stronę przeszłość Mnóstwo planów a tak mało czasu by zacząć żyć pozostawić wszystko na jednej karcie przestać taka dygresja.Całki.Fajny.
Stanisław Kamykowski Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 krótkie i moim nic nieznaczącym zdaniem takie sobie, miniatury muszą charakteryzować się dopracowaniem formy, bo na przestrzeni kilku wersów jeden błąd razi bardziej niż kilka większych w duższym tekście, jak dla mnie żyć jest już za dużym dopowiedzeniem, ponadto "by zacząć postawić wszystko też nie do końca współgra, w wersji pani Amelii nie podoba mi się kontrast "zacząć" w ostatnim wersie pierwszej strofy i "skończyć" w ostatnim drugiej pozdrawiam:-)
Nata_Kruk Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 DNA... rozumiem, ale jednak obstaję przy pominięciu słowa.. "zacząc".. jakoś mi tak lepiej brzmi.. Przepraszam..:) ale tak to widzę, nie muszę mieć racji... pozdrawiam..:)
Rekomendowane odpowiedzi