Red Rose Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 obudziłam się wczoraj - i choć to niewiarygodne mówią że spałam ładnych parę miesięcy miałam piękny sen który na koniec okazał się koszmarem jedyną ucieczką był powrót do rzeczywistości długo mnie tu nie było słabą jeszcze ręką przecieram zamglone amnezją lustro świadomości przypominam sobie po kolei kim jestem i jak się nazywam jaki mam kolor włosów co jadam na śniadanie kiedy są moje imieniny że lubię długie zwiewne spódnice wiosenne kwiaty i szron na drzewach moje gardło uczy się na nowo wydawać dźwięki śpiewam i krzyczę bo mówić jeszcze nie potrafię dziś rano lekarz powiedział mi co się naprawdę stało zastrzelił cię - nie pierwszą i nie ostatnią sprawca doskonale znany organom śledczym i całemu miastu wszyscy wiedzą że to recydywista ale dziecko, kto by go tam ścigał na szczęście w twoim wypadku wszystko się dobrze skończyło poza tym zranienie duszy to czyn o niskiej szkodliwości społecznej. Bądź zdrowa idź zawiadom krewnych i znajomych że żyjesz
Tali Maciej Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 autorka pomyliła działy, proza jest troszku niżej toszto opowiadanie pocięte enterem)-: pozdrawiam
Chanah Letkowska Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Spiaca krolewno, jeszcze sie nie przebudzilas...(?) Zgadzam sie z komentem powyzej, ze to raczej proza niz wiersz. Troszku w proszku ta proza:) Pozdrawiam, Chanah.
Veronique Sijka Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 "słabą jeszcze ręką przecieram zamglone amnezją lustro świadomości" tylko tyle mogłam z tego wyciągnąć
Rekomendowane odpowiedzi