M._Krzywak Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Poprosiłem diabła o przeniesienie, zapachniało siarką tamta kobieta nie była moją kobietą, zresztą tak bywa czasem mam dość po ósmym piwie i wracam do domu. gdyby go Rafał nie potrącił nic by się nie stało takiego zresztą ona samotna jest tylko do czasu mojego powrotu pod stołem znalazłem sześć złotych, co za tanie szczęście nikogo nie powinno obchodzić co nosisz pod sukienką latarnie oświetliły wszystkie kostiumy wszechświata szkoda, że często się mylę i wracam tam, gdzie nie chcę.
M._Krzywak Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Rafał musi zostac ale reszte pzremyśle Dzięki, wiesz, jak cierpie dzisiaj :)
Tali Maciej Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skąd ja to znam(-:
M._Krzywak Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skąd ja to znam(-: Prawda ? A w sobote szykuje sie powtorka :)
Tali Maciej Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 to daj znać co jak i gdzie ja się pisze
M._Krzywak Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już jesteś zapisany :)
Miłka Maj Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 cholera, dopiero dotarłam do warsztatu a tu proszę, ależ tandeta! w parze z dzie wuszką - czarownice się cieszą, po poprawkach jeszcze mniamniujśniejsze zabiorę Ci go, wkrótce:))
Jaro Sław Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 ą i ę pogubiły ogonki, albo z upału, albo od piwa..... ;o)
M._Krzywak Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Miłka - a zabierac proszę :) Jaro - a prawda. Dzięki, poprawiłem.
Rekomendowane odpowiedzi