Kirke szalona Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 kiedy wchodzili cienie poprzedników lądowały za oknem w niestygnących prześcieradłach schowane sedno rankiem obserwowała kobiety jednego mężczyzny obciążone zakupami i dziećmi przekonane że kiedyś cierniowe korony zamienią się w złoto
Kirke szalona Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Witajcie! Pozdrawiam upalnie i czekam na komentarze! Asia
kyo Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 ladnie, ale wywal "noc" bo zupelnie niepotrzebna. pozdrowki :)
Ewa_Kos Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 A mnie sie podoba - może noc na sedno istnienia? Ale to moja wyobraźnia. Ciekawy temat; może być nową inspiracją. :))) Pozdrówka upalne. :)) EK
Waldemar Talar Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Ja również nie pozbywał bym się tej "Nocy". Ciekawy wierszyk-pozdrawiam Waldemar
Tali Maciej Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 w sumie niezbyt optymistyczny obraz, choćpuenta się kierynkuje w tą dobrą stronę to jednak odczuwa się przez tekst pewnien niepokój pozdrawiam
Miłka Maj Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Witaj, Asiu, dawnom Cię nie widziała - a może to słońce mnie oślepiło, hihi misie bardzo te koronki, takie ...właśnie a noc wywal, wszak sedno również i za dnia pozdr./V.
M._Krzywak Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 No pewnie, że tą noc usunąc. Szczególnie, że ta noc widzi, patrzy, ma ręce, nogi, jest noc milości, noc litości, noc obejmuje, noc odtrąca nieśmiałych itp. Zatem jest juz tak wyeksplatowana, że szkoda siegac nawet po nią. A z samym sednem będzie lepiej nawet. Bo wiersz, hm, znakomity. Pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Kirke, ta noc rzeczywiśćie niepotrzebna... ale całości i tak należy zaplusować. Pozdrawiam...:)
a._mrozinski Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Ciekawe czy się zamienią... Bardzo mi się podoba, nieco drapieżny.
Kirke szalona Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Dzięki Wam moi mili za komentarze, długo mnie nie było, zaglądam tylko czasami. Pozdrowienia!
Rekomendowane odpowiedzi