Olesia Apropos Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 siostrze (tak "czeba") brudy prać - nie wybielać oczyszczać atmosferę. po burzy nie trzaskać drzwiami nie wychodzić oknami. zostawiać klucz pod wycieraczką umywać ręce. nie pozwolić się nazwać i dotknąć językiem obcym. po dwunaste: nie wracać.
Owieczka Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ogólnie wiersz jest bardzo udany i daje do myślenia. Za każdym razem jak go czytam podoba mi się jeszcze bardziej! Jedno tylko jest nie tak. Wydaje mi się, że albo niepotrzebnie umieściłaś tu kropki, albo niestety "olałaś" przecinki...a chyba trzeba sie na coś zdecydować? Chociaż... co ja wiem? :P Sama nie piszę lepiej a się wymądrzam :P Pozdrawiam!
Olesia Apropos Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 młodzież olewa;) kropki poczebne są czeba mieć kropki;) pozdro
Olesia Apropos Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 no, i nie być bumerangiem;) cmok
kyo Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 a, czy nie za duzo tych bezokolicznikow? ać ać ać wylyczanka. Pozdrawiać ;)
Olesia Apropos Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 to swego rodzaju instrukcja - wiem, że wyliczanka, ale celowo tak cmok
kyo Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 no ja rozumic, ale co z tego? cmokać ;)
Miłka Maj Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 I bardzo dobrze! Nie zmieniaj, czarownico :P p.s. wiesz...tak jakeśmy...no;
Olesia Apropos Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mrrraaauuu
Krzysztof Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Myślę sobie, co się z siostrą stanie po tylu wierszach ;). Pozdrawiam
Olesia Apropos Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 a to jeszcze nie koniec;P a koniec zaskoczy - chyba;) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi