Miłka Maj Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 przegarniane palcami myśli potęgują nie. tak. czasowość zdarzeń – mnoży dzieli nas. odcieniem granatu jesteś tam tu – skroplona tęcza nocą księżyc w uśmiechu Australii daleka bliskość
Miłka Maj Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Ty Stefen nie ciągnij za język, tylko pisz, co myślisz :))
Lady_Supay Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Oj, chyba tęsknisz. ;) Podoba mi się ta tęsknota.przegarniane palcami myśli potęgują. czasowość zdarzeń – mnoży nas dzieli. odcieniem granatu jesteś tam tu – skroplona tęcza nocą księżyc w uśmiechu Australii daleka bliskość Mały sumiks. :) Ale nic nie zmieniaj, bo misie podoba jak jest. :) Słonecznie.
Miłka Maj Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Wiesz, Lady, podobno wszyscy jesteśmy jedną tęsknotą - ja poniekąd z tych małych-dużych :) Cieszę się, że w Twoje klimaty, a Twój sumiks misie także, buziole/V.
le_mal Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 W warsztacie podobał się. Podpowiadanki Lady S.-niezłe. pozdrawiam/buziołek;)
Fagot Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Przemawia i to wyraźnie. Bardzo dobre Pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Miłko - podpisze się pod pozytywnościami. Trochę te kropy mnie wybijały i zastanawiały, ale mam wrażenie, że wiem, dlaczego taki zapis jest własnie tutaj. Tak. Pozdrawiam.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Co mi się spodobało najbardziej to to "niewysłowienie" tak znakomicie wysłowione;) Pzdr!
Miłka Maj Opublikowano 8 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Te kropy, Migdale, to właśnie po to by wybijać, wahać - jak niezdecydowna myśl na zasadzie i chciałabym i boję się; dzie wanno - z Tobą i na koniec świata:) w sumie ja niegramotna w rachunkach, no to na cholerę się pakować, ni? buźźź oblizane w re:stronę Bartoszu, Ty to potrafisz wysłodzić, hmmm, bardzo mi miło:) le malko, Fagocie - dzięki, że byliście i zostawiliście ślad; pozdr./V.
Rekomendowane odpowiedzi