Waldemar Talar Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Nigdy jej nie szanował często odpychał od siebie mówił że jest jego udręką bo kradnie mu wolne chwile. Tak motywując swa decyzje uśmiechając się powiedział: żegnaj! złodziejko czasu i wrzucił na dno kartonu. A dziś ona najlepszą przyjaciółką lekarstwem przetrwania długich dni w świecie do którego trafił po tym jak chciał byc mądrzejszy od życia.
Tali Maciej Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 takie wyliczankowe wyszły Ci te strofki jakoś tak beznamiętnie coś w stylu przeczytałem zapomniałem pozdrawiam
Eugen De Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Nigdy jej nie szanował, często odpychał od siebie. Mówił, że jest jego udręką, bo kradnie mu wolne chwile. Tak motywując swą decyzję z uśmiechem powiedział:--swą decyzje - literówki, lepiej z usmiechem, bo wczesniej imiesłów "motywując" żegnaj! złodziejko czasu i wrzucił na dno kartonu. A dziś jest najlepszą przyjaciółką, -------- zamiast ona-- jest lekarstwem przetrwania długich dni w świecie, do którego trafił po tym, jak chciał być mądrzejszy od życia. Waldi, takie podszepty, ale nie wiem kto to, ta przyjaciólka "mądra"? Pozdrawiam.
Waldemar Talar Opublikowano 7 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Oczywiście że "Książka". Dzięki za wgląd ,pozdrawiam Waldemar
Rekomendowane odpowiedzi