Julia Zakochana Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Z powodu braku jakiejkolwiek weny, koncepcji i w ogole, z powodu niemoznosci pisania zegnam sie ze wszystkimi... Jak z tego wyjde to wroce... moze czasem bede zagladac, zeby poczytac Wasza poezje... a poki co bye bye :* :*
Espena_Sway Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 oj Julio, będzie mi Ciebie brakować ;( ogromna szkoda, że odchodzisz. czytałam Twoje wiersze na bieżąco, życzę szybkiego powrotu do formy :) serdeczności Espena Sway :)
pathe Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Julio Ty się nie żegnaj bo klapsa dostaniesz.ja też nie piszę ostatnio- wiadomo taka piękna pogoda to wieczory zimowe są od myślenia i przemyślania;)
Sceptic Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Ja też nie piszę wierszy... Ale się nie żegnam ;)
Dorma Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Każdy coś takiego przechodzi, czasem nawet wiele razy. ale warto wracać.
Tali Maciej Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 nic na siłę, jeśli nie masz weny nie popędzaj pióra, to ma przyjść samo, poprostu nie myśl o pisaniu czytaj podróżuj, oglądaj świat z wszystkich możliwych perspektyw, a napewno zaskoczysz, zawsze czytałem twoje wiersze z ciekawością więc nie załamuj się bo szkoda żeby taki talent się zmarnował pozdawiam
Julia Valentine Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 wszystko wskazuje, że to jakaś epidemia - ja też mam przerwę :( no ale prędzej czy później wena musi wrócić :) więc do zobaczenia
Julia Zakochana Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 w takim razie nie żegnam się z Wami, a mówię do zobaczenia (mam nadzieję) :*
Sunny Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Kto myśli już nawet wierszem napewno życzy tobie ciepłego urlpou od serwisu poezja.org . Z zapytaniem jaka jest możliwość aby wiersze były widoczne nie tylko w dziale " wiersze gotowe " ale również w profilu " Twoje wiersze "
Piotr Sanocki Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Też mi coś :/ Ja mam tak od... od... kurde! nie pamiętam już... Mam stosy zeszytów z urywkami wersów, ale ni jak nie potrafię z tego coś sensownego sklecić :/ To chyba jakaś nowa choroba: wenopauza :) "Szczęście", że czytanie i krytykowanie mi jakoś nie przeszło :D Pozdrawiam i do zobaczenia ;)
Rekomendowane odpowiedzi