Olesia Apropos Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Onej, która trzy lata pieściła mnie na ucho nie wiem jak zacząć z tobą. bywało bezpieczniej wino marki wino komary i skręty. tamponowe promocje. okresy z odstawienia. dreszcze bałyśmy się naprzemianlegle. puste macice zgłębiali nieczyści mężczyźni a my bez skazy. nasienneziemię może ocalić już tylko pigułka chciałabym się przekonać. i chuj z mężczyznami myślę, że w pończochach będzie nam zręczniej.
Olesia Apropos Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 tak, zdaję sobię sprawę z tego, że poniosło mnie w 3 i 4 wersie od końca
le_mal Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Oleno,ja właśnie lubię kiedy''Ciebie ponosi''. Jest przekaz na gorąco i czuję wiersz. Pozdrawiam i idę spać.Do poranka:)
kyo Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 no i jeszcze, podtrzymuje zdanie z e-p :) nocnie.
Olesia Apropos Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, jak mnie ponosi... często nie jestem w stanie pokonać fali;) dobrej nocki i dziękuję;*
Olesia Apropos Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. że zajebisty?;) wiem:) cmok
Olesia Apropos Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 nie wiem jak zacząć z tobą. bywało bezpieczniej wino marki wino komary i skręty. tamponowe promocje. okresy z odstawienia. dreszcze A! jeszce jedno Jasiu, to czytaj dwa razy: raz Z a raz BEZ punctuation nie mogłam się zdecydować, o co mi chodzi (z tego odstawienia to okres, czy dreszcze??? itp) to jakoś tak zrobiłam dziwacznie
Olesia Apropos Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 już zmieniam, już się robi;) cmokam serdecznie/panna b.
Olesia Apropos Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 tak rozmyśliwuję, żeby przestawiś kropkę, to się sens zmieni chciałabym się przekonać[[.]] i chuj. z mężczyznami myślę, że w pończochach będzie nam zręczniej. zgubiłam się w tym wirszu;/
Olesia Apropos Opublikowano 2 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 dreszcze zostają kropki po chij nie będzie bo jeszcze pomyślą że wolę mężczyzn
Anielka Skołtuniona Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 cudowne jeden z wierszy ktore musze znac na pamiec
Jego Alter Ego Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 + zupełnie po Twojemu,jak lubię
Rekomendowane odpowiedzi