Nechbet Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 chciałam się pożegnać na jakiś czas, z tymi co zdążyli mnie nieco poznać, może polubili mnie i moje wypociny w postaci wierszy :) wylatuje jutro do irlandii i będę tęskniła, bo znalazłam tutaj naprawdę kilka osób, które mocno polubiłam:) wieć prawdopodobnie moich wypocin nie przeczytacie jakis dluzszy czas... buziaczki dla Wszystkich :*
Olesia Apropos Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 ja już Cię żegnałam Sama Wiesz Gdzie, ale mogę jeszcze raz;) do spisania słodziaczku:*
Ewa_Kos Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Nie zdążyłam Cię poznać, ale z całego serca życzę szczęścia i powodzenia. Serdecznie pozdrawiam.:))) Ewa Kos
Nechbet Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 tym bardziej miło mi Ewo :) pozdrawiam serdecznie :*
Waldemar Talar Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Pozdrawiam i życzę pomyślności. Waldemar
Espena_Sway Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 wiele dobrego, szkoda, że uciekasz zdrówka Espena Sway :)
Dorma Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ale w irlandii też jest internet. nic nie szkodzi na przeszkodzie byś mogła do nas zaglądać i pisać wiersze. no chyba, że to na jakimś zadupiu.
Olesia Apropos Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 oj, ale się czepiacie może Nech nie będzie miała po prostu czasu na internet? jak ja bym miała jechać do Irlandii... to heh.. już bym sobie na pewno jakieś zajęcie znalazła:D:D:D wracaj Nechulino;*
Rekomendowane odpowiedzi