Kirke szalona Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 otwieram oko drugie przyczajone dotykam krawędzi strach jeśli dłonią może zaboleć albo zajaśnieć cierpliwie tłumaczę stopom jak daleko mogą się posunąć
Kirke szalona Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Witam i pozdrawiam czekając na Wasze słowa! :-) Asia
fr ashka Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 mnie sie tylko tocierpliwie tłumaczę stopom jak daleko mogą się posunąć pozdr, fr.ashka ;)
Olesia Apropos Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 mnie troszkę więcej;)jeśli dłonią może zaboleć albo zajaśnieć cierpliwie tłumaczę stopom jak daleko mogą się posunąć buźka/olena:)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Śpisz na piętrowym łóżku? ;))) Mnie jeszcze więcejotwieram oko drugie przyczajone dotykam krawędzi jeśli dłonią może zaboleć albo zajaśnieć cierpliwie tłumaczę stopom jak daleko mogą się posunąć czyli praktycznie całość mi się podoba = + Pzdr!
zak stanisława Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 otwieram oko drugie przyczajone dotykam krawędzi dłonią może zaboleć cierpliwie tłumaczę stopom jak daleko mogą się posunąć " i co posłuchały? **** i jak erotycznie!- he he Asiu, bardzo pozdrawiam ES
kyo Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 cos w tym jest:) rozwinac ta miniaturke prosze i bedzie ladnie:) Pozdrowki
Kirke szalona Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Dzięki Wam bardzo za komentarze! uśmiechy i pozdrowienia! Asia
Rekomendowane odpowiedzi