Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Piękny wiersz. Zwróciła moją uwagę rola natury, która towarzyszy Annie, jest jednocześnie nośnikiem jej emocji, istotnym punktem odniesienia, świadkiem wydarzeń, narzędziem katharsis i językiem, w jakim Anna porządkuje świat wokół siebie.
    • @zawierszowana Początek wiersza jest obiecujący, gdy pokazujesz różne protezy miłości i iluzje, jakie tworzą ludzie wokół niej. Końcówka jest niestety płycizną, na której wiersz utknął. Pouczanie czytelnika to kiepska opcja. Raczej spróbuj zmusić go do myślenia.
    • @Waldemar_Talar_Talar

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Kochać potrafi każdy    lecz o kim będziesz myśleć, tak pięknie  widzieć w jego oczach gwiazdy   kochać ludzie potrafią jak ptak przylatują- zakochują się  tworzą gniazdo- wspólną przyszłość  odlatują- mówią koniec: zrywają   kochać potrafią też jak psy zostają zranione lecz i tak wracają    kochać można przez różne sny myślisz o kimś nawet w nocy   kochać może każdy i każdy może być kochanym   na miłość trzeba być gotowym trzeba kochać ponad życie, a nie traktować  miłości jak chwilowe przeżycie   
    • @hollow man  

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

się wyłamałeś cwaniaku   ja również nie wiem o czym one mówią…..ale chyba coś o Sylwestrze        
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...