bajka-bajka Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 rzucone kości pozbierał czas błądząc po szczytach naiwności czy warto jeszcze szukać nas wśród krętych dróg wątłej miłości ile jest słów tych oszukanych co pustką cichą w sercu żyją ile jest łez w smutku wylanych co wyraz żalu łagodnie zmyją w mieszance dni zkwaszony smak bełkotem swym rozchyla usta czy jeszcze długo, jak długo, jak wypełnia się chwil czara pusta nakładam wiary drugą skórę rozwijam cudny smak purpury nadziei tęczę podrzucam w górę czułością gaszę wzrok ponury i jak na niebie gwiezdzistym nów co kłania się nad ludzkim losem u schyłku dnia samotnych snów przyprószam skronie złotym kłosem
Confiteor Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 moja rada: dużo nauczyłem się czytając teksty z tego forum tobie też gorąco polecam wskazana także obróbka warsztatowa. fajni ludzie w tym warsztacie a i pogadać można. pozdr.
allena Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 O tak. Tu polecam warsztat.:) A.
marta_sawicka Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 moj styl pisania ,bardzo mi sie podoba i temat wiersza bardzo ciekawy:)))))
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Polecają W, to i ja to samo szepnę. Tekst moim zdaniem ma rymy na dobrym poziomie (choć w pierwszej strofce można by je udoskonalić), poza tym aż drga od emocji - to można wykorzystać i przy jeszcze odrobinie wysiłku przekuć na coś b. fajnego. Póki co jego największymi słabościami są wg mnie: za duża ilość słów, rozgadanie oraz niestety ich ciężar, chwilami zgrzytająca górnolotność. Pozdrawiam cię Bajko! :)
bajka-bajka Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 dziekuje serdecznie za drogocenne komentarze.......pozdrawiam ;)))
Rekomendowane odpowiedzi