MatthewThePig Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Tonę oszalały w pożądania rzekach poszukiwacznie nazbyt może nazbyt bacznie wtedy głaszczę gdzieś zgubione sensu konary niechlujowo to wygląda jakby przyjrzeć się z bliska podstępstwem dziwacznym uchylam furtki motłoch chciwości mojej leci z górki biegnie w biegu wyjąc jak wilki...głupki zakłamaniony kradnę świerzości powietrza z płuc twoich wdechy wydechów zawirowania pełne półsłów jęków z tych pięknych płuc samotnych potem i uciekam na swym pontonie tym górewskim potokiem w tym błocie swoim w tej mojej stałej melancholii
Olesia Apropos Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a tak poza tym tragedia dziękuję, że mogłam się wyżyć pozdrawiam/olenka
Ona_Kot Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 całkiem zgubione sensu konary, całkiem :/ pozdrawiam ps. plus byk w świeżym
Ona_Kot Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 a jeszcze zaproponuję koci mix (jeśli można) *** poszukiwacznie nazbyt nazbyt bacznie wtedy zgubione konary sensu podstępstwem uchylam furtki motłoch chciwiości mojej leci z górki biegnie w biegu zakłamaniony kradnę z tych pięknych płuc samotnych potem i uciekam na swoim pontonie *** to są frazy, które wyciskają ze mnie łzy najbardziej ze wszystkich dzisiaj pozdrawiam
allena Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Wierszyk trzeba napisać jeszcze raz nawet ze względu na to - wiersz nie posiada treści jako takiej.Używasz powtórzeń jako zapychaczy i czytelnik koncentruje swoją uwagę właśnie na nich.:) A.
Rekomendowane odpowiedzi