Gość Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 dobra. czas zaczac licytowac. kto ile dziś daje? ja daję 4:0. nie muszę chyba dodawac że oczywiscie dla nas :):):)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ujmij dziewczyno bowiem jest z czego, tyle dokopią naszym lebiegom bo chociaż wielki ze mnie patriota to nie oszołom, ani idiota.
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj Henryczku Henryczku nie znasz sie na przenośniach ;-) ? a cięty na mnie jak osa hehe ciekawe za co ;P ja wierny kibic wierze w cuda ale przeczuwam jak będzie ;> ale to drugie sie nie liczy.
Olesia Apropos Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 dziś nawet największy optymista powinien zostać pesymistą mimo wszystko, obejrzę ten mecz ostatniej szansy (och, ach, ech... Boruc...)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj Henryczku Henryczku nie znasz sie na przenośniach ;-) ? a cięty na mnie jak osa hehe ciekawe za co ;P ja wierny kibic wierze w cuda ale przeczuwam jak będzie ;> ale to drugie sie nie liczy. Jadę na działkę, wrócę w niedzielę wtedy odpisać Ci się ośmielę.
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj Henryczku Henryczku nie znasz sie na przenośniach ;-) ? a cięty na mnie jak osa hehe ciekawe za co ;P ja wierny kibic wierze w cuda ale przeczuwam jak będzie ;> ale to drugie sie nie liczy. Jadę na działkę, wrócę w niedzielę wtedy odpisać Ci się ośmielę. a więc ośmielam sie napisać Ci że przegralismy wiec :-)
Rekomendowane odpowiedzi