Jozef_Wolkensztejn Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 uczucia powodem smarkania w papieru kartki przelotne porażki budzą dusze artystów w idiotach lepiej jakimś piórem skrobać niż nożem lepiej przelać własnej marności krew czy ktos zna prawde? czy to w genach zaklęte?
Julia_Tomaszewska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 buhaha :) Prosze uchylić rąbka tajemnicy. Geneza powstania wiersza? Pozdrawiam
atma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 to są geny a właściwie D.N.A wszelkiego autoramentów samowładnych autorytetów, tak myślę- mieniactwo to jedna z cech Doppelgängerów. Autor o tym piszę moim zdaniem o mieniaczach ;)
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Fajny tekst:) Świetnie wytrąca mnie z porannego marudzenia. Pozdrowiam.
Jozef_Wolkensztejn Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 no trudno mi mowic Wam o jakiejkolwiek genezie... moze pseudo-artyzm... sieganie po pioro i brudzenie atramentem kartek... zreszta mozecie sie zastanowic ;)
Julia_Tomaszewska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Szczędzi Pan tego wirtulanego atramentu na rzeczową odpowiedz Pozdrawiam.
Jozef_Wolkensztejn Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Po prostu "niekotrzy" pisza w momentach slabosc, przelewajac lzy na caly swiat. Chca, cos tym swoim placzem zmienic, ale lagodnie mowiac im to nie wychodzi... [sub]Tekst był edytowany przez jozef_wolkensztejn dnia 03-01-2004 12:48.[/sub]
Agnieszka_Czarnecka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie podoba mi sięten utwór. Jest zbyt bardzo cyniczny i popsuł mi humor. Szczególnie denerwuje mnie druga strofa: "przelotne porażki budzą dusze artystów w idiotach "
Paweł_Kolcaty Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ciekawy wiersz, o istotnych traktuje sprawach. Jego krytycyzm obraca się jednak w banał i, jeśli autor utożsamia się z narratorem, autorowi chluby nie przynosi, gdyż ten zbyt łatwo rzuca obelgi na innych, nic nie dając czytelnikowi z siebie.
Rekomendowane odpowiedzi