Martyna_Zofia_Łysakiewicz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Siedzę tu, bo chcę napisać, Co w moim sercu drży, Napisać taką poezję, Która wywoła łzy. Wiem, że nie mam talentu, By móc opisać Ci, Jak wiele tutaj zamętu, W me życie wniosłeś ty... A potem zwyczajną radość, Owocujące sny, Stałęś się jedyną gwiazdą, Która bez przerwy lśni. ...Teraz wierzę w cuda... Otarłeś z twarzy mi łzy, Lęki przegnałeś precz, Opatrywałeś me rany, Ożywiłeś nadzieje. Kochany, nie wiem co, Napisac tutaj mam, Bo słowa to jest za mało, By móc opisać ten stan. Najdroższy mój i zbawco, Co nauczyłeś żyć, Obiecaj mi tylko śmiało, Że nie przestaniesz być. I Tobie, i bez drgania ust, Chcę wszystko poprzysiądz, Przeżyję dla Ciebie każdy ból, I raz, i dwa, i tysiąc.
Julia_Tomaszewska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pozazdrościć osobię, dla której napisała Pani wiersz. Błogie rozpieszczenie słowem. Pozdrawiam.
Agnes Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 pojawia się tu wiele wierszy o miłości i najczęsciej są one strasznie nieudolne...jednak ten mile mnie zaskoczył,gdyż jest taki prawdziwy i ludzi a zarazem mówi o tak waznych rzeczach...w zasadzie najważniejszych:)życzę aby zawsze chcieć i mieć siłę kochać....aaa i zeby po proatu...był:) pozdrawiam-Agnieszka
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 lzy-ty byc zyc.. itd.. okropienstwo
Marta_Gretkowska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Rymiki rzeczywiście niespecjalne i dużo słów się powtarza, ale temat ślicznie ujęty i wiersz i tak mi się podoba. POzdrawiam, MM
Rekomendowane odpowiedzi