Miłka Maj Opublikowano 10 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 znowu dzwonią niech żyją królowa tej nocy w bieli – nibyczystej brzemienna w przyszłość u boku paź – byle do rana z uśmiechem potem sama głowa pijcie tańczcie śpiewajciei jeszcze jeden i jeszcze raz sezon rozpoczętydzięki wszystkim zwiedzajacym w W, zostawiam te jelenie formie light-modliszkowej, a niech tam:)
pathe Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 ode mnie plus z usmiechem, zgrabnie, dopracowane.bardzo mi się podoba:)
sława_zaczek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 u mnie też sezon, w lipcu, tylko bezemnie. i nawet nie zaśpiewam i jeszcze jeden..... modliszki chwytają.... pozdrawiam misiem pa! ES
M._Krzywak Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Modliszki sa cudowne :) Mam wrażenie, że w warsztacie dolożyłem swoją cegiełke, zatem zwykle podoba się wystarczy. Pozdrawiam.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Ja też z W pamiętam, choc nie pomagałem. No patrzcie - nie pomagałem, a tak fajnie wyszło;))) Pozdrawiam miło Autorkę!
Przemo Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Nic dodać nic ująć. Dużego plusa zostawiam jako swój ślad tutaj i pozdrawiam autorkę.
Tali Maciej Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 a ja wczoraj całą noc śpiewałem ---jeszcze jeden i jeszcze raz---- jeszcze mi głowie cosik brzęczy a brzuch pęka w szwach i jęczy pozdrawiam
le_mal Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ja kłaniam się ślicznym misiem. No i kiedy na to polowanko...? Buziołek:)
Mag Ost Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 po przeczytaniu, wrazenia mam ;) - jeszcze nie dookreslone, ale wiersz bardzo sie podoba pozdrawiam Mag
Miłka Maj Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Dziękuję wszystkim za odwiedziny; cóż, sezon właśnie rozpoczęty, więc mam urwanie głowy z młodymi, tutaj wpadam tylko i wypadam ale dźwięczna jestem niesłychanie, życząc Wam słońca i jak najmniej skutków ubocznych - popoprawinowych :)) :D/V.
Rekomendowane odpowiedzi