Fanaberka Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 teraz maluj mnie mocuj na płótnie plamą chłodnego różu podbiegłego bielą albo lepiej znacz węglem na surowym gruncie szybkie kreski w rozlane pokłady mazistej brunatności a może faliście w mglistych wygięciach cichych odpowiedzi chmur jutro zwyczajnie obrus jabłka na stole
Fanaberka Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Dziękuję Państwu za krytykę i wsparcie w Warsztacie. Było mi bardzo miło. http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=41875#dol
Nechbet Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 przypomniał mi sie mój wiersz, który napisałam jakiś czas temu, bardzo niedawno :) pozwól, że wkleję ;)chowam w piasek nie chcę widzieć a może lepiej zatopić w śniegu martwe abstrakcje miękkie fortepiany wymykają się przestrzeni nie cierpię kolorystów składam się z czerni i czerni biało - biała szara arkadowo wygięta czekam przejdź namaluj mnie od nowa płótno pachnie igliwiem maluj podoba mi się Twój wiersz ;) pozdrawiam serdecznie :*
Fanaberka Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, w pierwszej wersji był chyba nawet tur, ale to przeszłość :-) rozepnij? wow :-))) Fanaberka :-)
Fanaberka Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba mi się to igliwie, ale to byłby już inny malarz i całkiem inna historia ;) Dziękuję za wiersz i za pochwałę :-) Fanaberka.
Ewa_Kos Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Powtórzę, że na ten trzeci rzut jest bardzo super. dobrze,że nie ma szyb - teraz o wieeeele lepiej:) Serdeczności i pozdrowienia :))) EK
Fanaberka Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To miał być szyb w głąb!! :-D (widzę, że nieźle to zwaliłam ;)))) Dzięki. Fanaberka :-)
M._Krzywak Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Wyraziście, barwnie, wreszcie - pysznie. Chce więcej... takich wierszy :) Pozdrawiam.
Fanaberka Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziś piekę szarlotkę, ale może kiedyś, kto wie :-))))) Dzięki, Michale. Fanaberka
Fanaberka Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może :-) może :-) ale ona już ma tatuaż, nieszczęsna... ;-)))
sława_zaczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 a może faliście w mglistych wygięciach cichych odpowiedzi chmur tak prawda, chmury potrafią mówić swoistym jezykiem wyobrazni, tylko patrzeć i pędzel w dłoń - b. ładny wiersz pozdrawiam ES
sława_zaczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 dzie wuszko aleś bystra!tak się narobiło że nie chcieli mnie na ten sam zalogować od 2 dni czekałam aż smutno misie zrobiło bez WAS!
Veronique Sijka Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 nie widziałam w warsztacie, więc po tytule spodziewałam sie jakiegoś pieprzyka... :) trafiłam na naprawdę powabny wiersz, mi sie podobuje
Fanaberka Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Sławo :-) a skąd tu teraz pędzel, artyści na telewizorni, mecz! ;) ps. Fajny nick, serio, najfajniejszy. Fanaberka
Fanaberka Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a mi się dziękuje :-) Fanaberka :-)
sława_zaczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Sławo :-) a skąd tu teraz pędzel, artyści na telewizorni, mecz! ;) ps. Fajny nick, serio, najfajniejszy. Fanaberka pewnie, jak nie wiersze, to choć nick - he he meczyści nawet gołej laski nie dostrzegą, wpatrzeni w 11 dup +11 ganiających po boisku. PA!
Rekomendowane odpowiedzi