Miłka Maj Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 nad rozlaną za-prawdą mogę być przezroczysta wypalić się puścić z dymem - nie zapiszesz poranka
le_mal Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Dobra miniaturka na dzień dobry! Esencjonalnie. Poranki bywają różne. Mił ego dnia:)
kalina kowalska Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 ja tu ostatnio w miniaturkach robię, to wiem jak to jest dla mnie fajne bez "jutro" pozdr
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Puścić się z dymem-ciekawe.
Miłka Maj Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 kalinko, masz rację, po co konkretyzować:), lepsza bez/względność, haha dzięki kobitki:D
Miłka Maj Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. yhm:)
Roman Bezet Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zaprawdę powiadam Ci - nie wiem co to "za-prawda" ;) A puścić można jeszcze kantem (i z kantem - ale to chyba nekro by było ;) Gdyby On był kogut, to by nie zapisał, ale przynajmnie zapiał! Takie mnie naszły refleksje po tej miniaturce (ni że tytuł nieekologiczny ;P) dyg b
EWA_SOCHA Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i tu znów wracamy do wina - w winie prawda- czyli nad rozlanym winem, przezroczysta, znaczy pijana w drzazgi i czarnoziem, a jak juz pijemy to papierosek, myśli wydmuchiwane z dymem, a co do poranka, to nie zapiszesz, kac nie pozwoli;) tak sobie hasam beztrosko w twojej miniaturze:) pozdrawiam eva
le_mal Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ewo,piękna interpretacja,ale ja mam bardziej zbereźne myśli ,więc nie napiszę:) Pozdrawiam.
Miłka Maj Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaprawdę powiadam Ci - właśnie ta i ta 'za' również:) a że nieekologiczny więc bez koguta, po nim tylko pierze i kawałek pazura; P/V.
Miłka Maj Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i tu znów wracamy do wina - w winie prawda- czyli nad rozlanym winem, przezroczysta, znaczy pijana w drzazgi i czarnoziem, a jak juz pijemy to papierosek, myśli wydmuchiwane z dymem, a co do poranka, to nie zapiszesz, kac nie pozwoli;) tak sobie hasam beztrosko w twojej miniaturze:) pozdrawiam eva wino na kawę zamieniłam, bo z rana do trzeźwości tylko ona; ale zaprawdę powiadam, pijana nie byłam ino blada;
Miłka Maj Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pisz, pisz
le_mal Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Miłko, na Twoje życzenie; ona jest wierną żoną,on chorobliwie zazdrosny wmawia jej zdradę. ona zrozpaczona,nie wie co robić.siada w oknie i pali papierosa za papierosem. ktoś z ulicy ją woła-jakiś przystojniak.jak w letargu wychodzi z domu. on bierze ją za rękę. spędzają upojną noc.budzą się bladym świtem. ona patrzy w okno -'teraz naprawdę go zdradziłam'. podoba się?
Miłka Maj Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 hahahahahahahahaha, bravo! buzi Ci się należy
sława_zaczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a dymem nie zapiszesz (zdrady) poranka! he he
le_mal Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Miłko,proszę o rozstrzygnięcie konkursu.
le_mal Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aż, wystraszyłam się!:))))))))
Rekomendowane odpowiedzi