Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ...krzyczysz do mnie krzyczysz na mnie myślisz za mnie nieprzerwanie? [sub]Tekst był edytowany przez Sareimheinn Nevarfreyties dnia 06-01-2004 22:25.[/sub]
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 cos w tym wierszu jest, trudno mi go skomentować...pozostawia pewien niedosyt , mimo to jest to bardzo ciekawa forma i podobami sie utwór, choć jak dla mnie przydaloby sie krociutkie rozwiniecie;) Pozdrawiam
Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziękuję za opinię. piszesz, że mój tekst pozostawia pewnien niedosyt i oczekujesz rozwinięcia. wiesz Luthien Alcarin, ostatnio właśnie zauważyłem (na szczęście nie tylko ja:)), że większość z moich tekstów łączy się ze sobą, czasem stanowi kontynuacje, rozwinięcia, wyjaśnienia, inny kontekst, nowe tła itp. dlatego mam też nadzieję, że owy niedosyt ma okazję stać się impulsem prowokującym do zapoznania się z moimi pozostałymi tekstami. pozdrawiam serdecznie. Sare.N. [sub]Tekst był edytowany przez Sareimheinn Nevarfreyties dnia 03-01-2004 11:29.[/sub]
Agnieszka_Czarnecka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zgadzam się z opinią poprzedniego recenzenta. Coś w nim jest, ale pozostawia niedosyt.
Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 witam porannie! :) dziękuję za komentarz, Pani Agnieszko i za wyrażenie skromnej, ale jednak, opinii :) pozdrawiam Sareimheinn Nevarfreyties
seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 no to przeczytałam wszystkie i mam je myśli twoje, ucieczki, powroty, zaszłości, niespełnienia a ten jednakoż inny kiedyś czytałam podobny ale zaczynał się od..."mówisz do mnie"...piękny jak daleka droga od konstatacji do wypełnienia i podoba mi się twój świat ukłony seweryna
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dlaczego na koncu jest znak zapytania?
Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dormo, mnie się wydaje, że może to być niepewność i nadzieja, że sytuacja nie bedzie trwała wiecznie. a może, że to wszystko nieprawda wywołana subiektywnym odbiorem...? no niech się lepiej inni wypowiedzą. ja jako autor powinienem cicho siedzieć:) pozdr.serd. Sare.N.(ka)
Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pani Seweryno! miło mi, że poświęciła Pani swój czas na moje teksty:) pozdr.serd. Sare.N.
Emilia Wojtaszuk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 trudno powiedzieć abyś miał pretensje do kogoś.jesteś prowokujący w słowie i mam wrażenie,że to dotycz nas czytelników.odbieram to jako podtekst w którym nie ma puenty.podoba mi się. powodzenia Emilia
Piotr_Mogri Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam Sare, Dający wiele do myślenia, krótki i treściwy utwór... Takie niewolnicze związki mogą łatwo się zakończyć.. pozdrawiam ;)
Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję wszystkim za opinie i komentarze. Pani Emilio, nie rozumiem kwestii pretensji Panie Piorze, to samo co może sprawić, że się kończą, czasem także (paradoksalnie) podtrzymuje takie związki... pozdrawiam serdecznie Sare.N.
Emilia Wojtaszuk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "Pretensje"-droga dedukcji.Emilia
Julia_Tomaszewska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zdecydowane utwór nie dał mi wiele do myślenia...
Rekomendowane odpowiedzi