zak stanisława Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, Joasiu, nie ryzykowałabym z naparstnicą i oleandrem, reszta do pożarcia he he pozdrawiam pokrzywą- zdrowa!
zak stanisława Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michale, to wszytko prawda co napisałeś, ale oprócz tego Fidiasz pięknie rzeżbił, miał ogromny talent, rzezbił postacie naturalnej wielkości, jak żywe. zwrotka mówi o wyrzezbionym w kamieniu sercu-twardym , nie znający uczucia stoktotnie chciałabym go zmiękczyć,ożywić z martwoty - po to te zioła, pozdrawiam ciepło.
zak stanisława Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Steffi- ku! spirytus zmiękczyłby nogi, a nie serce- he he , mikstury na spirytusie, to domena słynnego z nalewek, Dżygity, pozdrawiam ciepło
zak stanisława Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chanach, miło że zaglądasz, nalewki ziołowe dobre na wszystko pozdrawiam ciepło
le_mal Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Widzisz Stasiu ,jaka ryzykantka z Dzie wuszki hi hi. Ja tam wolę do Ciebie po poradę.Chciałabym coś od głowy bolenia;)))))))) Buziaczek.
zak stanisława Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, Joasiu, nie ryzykowałabym z naparstnicą i oleandrem, reszta do pożarcia he he pozdrawiam pokrzywą- zdrowa! a ja własnie tego oleandra zeżrę ;) nawet mam, a naparstnica no cóz najwyżej serducho zabije ;) dziewuszko, przekoro, nie próbuj zatrucie murowane, sra-szne boleści brzucha, wiem cos o tym, papa!
Zielony promyczek Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Bardzo przyjemny, pachnący, wiosenny wiersz, miło się czyta, podoba mi się jego klimat, i te stokrotki i "serce przywrócone do miękkich przytuleń", piękne...
John_Maria_S. Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Wiersz nawet mi się podobał, ale doświadczenie życiowe mówi mi, żeby unikać "ZIELAREK"!!!. Szkoda. Pozdrawiam. p.s. Ciekawe dlaczego to Panie, pierwsze ustawiły się w kolejce po przepisy??????? Brrr,brrr...
le_mal Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to problem 'z głowy'-dzięki hi hi
zak stanisława Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zielony promyczku, też masz coś z ziela, moze dlatego spodobał ci sie wiersz. 100krotne dzięki za wizytę i życzę dobrego rozmiękczania serc męskich- he he pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to problem 'z głowy'-dzięki hi hi ? hi hi - pa!
John_Maria_S. Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 A może są zielarki "złe" i "dobre" ? Chyba się jednak zastanowię. Pozdrawiam !!!
Espena_Sway Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Stasiu przyjemny wiersz. ciekawe na które zioło znajdę sobie faceta :> wiek XXI, więc chyba lecą na maryśkę :P zdrówka i serdeczności Espena Sway :)
zak stanisława Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Joasiu! a widzisz, to straszni truciciele,z daleka od dzieci, brrr Johnie Mario! są zawsze DOBRE , tylko zalezy kto co od nich chce- he he pozdrawiam He he Espeno, na maryhę też można, tylko z ostrożna, bo ona kochać potrafi na zabój! pozdrawiam ciepło.
Rekomendowane odpowiedzi