Olesia Apropos Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 oj Ewuś, no sama bym chciała coś w tym stylu jeszcze :) oddawać nie będę - nie uchodzi (i nie ma za co) ;) buźka
Mag Ost Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 mnie się podoba zmysłowośc w wierszu : dzwięk, zapach, dotyk... Zwrotki ciepłe ochłodzone poziomkowym lodem - smakowity kąsek POzdrawiam Mag
Olesia Apropos Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 dzięki ;) te lody... mmmm
Olesia Apropos Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 cały czas mnie strasznie męczy ten wiersz wersyfikacja cały czas mi się nie udaje kombinuje i kombinuje jeszcze nigdy tak nad czymś nie pracowałam niemal zawsze zostawiałam w pierwotnym kształcie a teraz buuu, myśleć trza ;) to męczące ;)
jacek_sojan Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Tereso; i ja również posiedziałem nad Twoim tekstem, i pożeniłem w nim wszystkie możliwie trafne propozycje, jakie tu się pojawiły; a oto owoc tej komparatystyki: "tę noc mi głaszcz uwielbiaj piękno palcami zagłuszyć musimy czeremchy za oknem łatwo im mówić o niewinności z wiatrem ciała ich dawno zdrewniały w ciszy rozlewa się cień jak w mleku ćma pod sufitem przytulność skrzydłami rozplata lgnie do światła jak ja do nagości w kręgu ciepłej brzoskwini nad poziomkowe lody wynoszę tylko ciebie" /? - a tytuł? >>>>>>>>>> w y b r a ł a m
Olesia Apropos Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Jacku, ja wiedziałam, że liczyć na Ciebie można i czekać warto bardzo długo:) ten wiersz mi tylu problemów przysporzył;) na pewno wezmę pod uwagę Twoje rozwiazania uśmiecham się do Ciebie serdecznie:) A.M.T.
Rekomendowane odpowiedzi