EWA_SOCHA Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 to cyknijmy marcinowi, a doszyjmy mojemu!!!! będzie cudnie:) z dwoma:)
Jego Alter Ego Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 no i sprawa załatwiona,co się bedziemy kolanem jak mamy prezent od marcina.no i nasi w całosci zostaną.sprawę uważam za zamknietą.
Jego Alter Ego Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak kangur:/
EWA_SOCHA Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 patrz jaki fajny byłby smok:) jedna głowa a główki 2:)))
Jego Alter Ego Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co mu po trzech głowach skoro faceci i tak myslą jajami?:)
EWA_SOCHA Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 ok marcin, musisz sie znowu poświęcić, ale jaki to cell, zaspokoisz dwie piękne i jakże cnotliwe bialogłowe
marcin krüger Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 nio, są tacy co myślą i głową, ale zeście uśredniły wszystkich, a co do mnie to nic nie oddaje za free
EWA_SOCHA Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 chyba go wystraszyłyśmy... spłoszyła sie PTASZYNA:))))) juz czegos chce... ehhh
marcin krüger Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 eeee, kto tu się wystraszył - sikoreczki
marcin krüger Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 ej piękne i jakże cnotliwe białogłowy, ja nie mówię że coś chce, tylko że nic oddać nie chce
EWA_SOCHA Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 no no no... sikoreczki:))) a nie możesz tak free? wolontariat? hmmm? zrób cos dla społeczeństwa
marcin krüger Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 a co by można było zrobić dla tak cudownego społeczeństwa ;))
EWA_SOCHA Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 hmmm Martyna jak myślisz??? chyba obejdziemy sie smakiem;)
marcin krüger Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 eeeee, Ewcia, czy żbyś mnie ugotować zapragnęła?
Jego Alter Ego Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 myślę że to co ci powiedziałam na gg Ewcia:) kolanem się wykręca bo nie ma nic w spodniach. Co Marcin?a jak masz to najpierw poka:)))jezu,co za wieczór,głupawa jak nic
EWA_SOCHA Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 oj tak marcin przez żołądek do spodni:)))
marcin krüger Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 głupawa zabawa, a co to za prezentacja - on line - może by z kamerką jeszcze co?
Jego Alter Ego Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 te Marcin,a Ty chociaż pełnoletni jesteś?(coby uspokoić nasze skołatane serca) to było delikatnie Ewuś?
Jego Alter Ego Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no dobra,kuniec tego,bo nam sie Marcin obrazi i jeszcze poskarży komuś.Sorki,wybacz,jak się baby do czegoś dosiądą to tak jest.Ale na temat,w końcu to "nagość":) mamy ulgę jakąś?no bo wiersz nam się podoba!:) a co do kamerki,no wiesz?!:P
marcin krüger Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 nio, spoko................ staruszek ze mnie - a co to prowokacja kontrolowana? Jak nagość to nagość bez cenzurki. Obrazić się nie umiem a skarżyć to chyba wam do uszka! Ale dzięki za miłe słowo o wierszu.......... może będzie kolejny p.s. dowodzik mam spokojnie
Rekomendowane odpowiedzi