marcin krüger Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 niech nigdy nie będzie lecz teraz a zawsze odziana w powietrze – koronkową firankę – zwiewną wokół nas dla tych co w przeźroczyste odbicia oczu naszych nieprzytomnie konali zazdrośnie, na moment, na chwilę bądź wcale nie żyli tylko nocy ciemnością przyduszeni chciwie marzyli nie oddajmy im swych ciał wyzbytych wstydu żarliwych płomieni dla których dzień ciemnieje i zanurza się w głębinach białych prześcieradeł jakby kładąc się i odchodząc w ostatnią podróż bezsilnie odczytując napisy naszych morskich ciał
EWA_SOCHA Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 coś mi tylko te morskie ciała.. że niebieskie? te ciała? źle mi się czytało, ale nie dlatego, że zły wiersz, wersyfikacja mnie zmęczyła; wiersz w treści ładny; pozdrawiam eva
Jego Alter Ego Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 ło matko jaki tu bałagan:) jeszcze raz,wrócę:)
Jego Alter Ego Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie-tyz się zmęczyłam. Ale mi te morskie ciała się "podobią" własnie:) może popracuj nad układem wersów bo treść jest naj najbardziej ok:)
marcin krüger Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 jasne że pracy tu trzeba nieco włożyć, a to dopiero co na kolanie pisane, na szybko
EWA_SOCHA Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 daj no tu to kolano:) moje jakieś przymałe i nie daję rady na nim pisać:/! daj jedno i nie marudź!
marcin krüger Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ewciu, czy chcesz bym utykał, wywracał się, a ja tu poważnie o imprezce myślę - a na jednej nodze to jakoś nie wesoło będzie
marcin krüger Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 po rozmysłach mogę jedynie Cię wziąść na kolano ;) albo i dwa
EWA_SOCHA Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 dam Ci moje:) będziesz na nie rwał.. no ten... jak chcesz facetów:))))) - sprawdzone, pomyśl jakie doświadczenia miałbyś do opisywania:)))) poza tym zawsze można pogładzić w kinie - bo swoje:) chyba opiłam sie kawą...:/
marcin krüger Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 no top dawaj swoje, chętnie przyjmę, tak myślę iż moi klienci mogli by być całkiem, całkiem.... he he .... zadowoleni, a i nowe doświadczenia do przelania na papier ;)))) a co do kina, jakoś brak mi czasu, zdecydowanie wolę potańcówki ;) co do kawy, mam ograniczenia do dwóch dziennie, by nie przedawkować
EWA_SOCHA Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Twoi klienci???? matko i córko, nierząd pod nosem... znaczy pod kolanem, tym chętniej je chcę:))
marcin krüger Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 znaczy się że moje ocalone ;)
EWA_SOCHA Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 jeszcze pomyślimy, dla tych wierszy jestem w stanie poświęcić swoje...
marcin krüger Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 o matko! czy aż tyle są warte by oddawać swe kolano? Ale co tam, zawsze chętnie przyjmę :))
EWA_SOCHA Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 tylko jak ja spudnicę założę??? no i szpilki, a tu wystaje wielgaćkie kolano z kędziorami:))) wiesz chyba jednak sie rozmyśliłam;)
Jego Alter Ego Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 rozmyśliła się bo ma już moje,załatwiłyśmy to po cichu.Teraz wisisz nam pałę,bo się poprzednia zużyła:)
EWA_SOCHA Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 tylko jak my ją cykniemy, żeby sie nie skapował??? tie marcin, zamknij no oczy...
Jego Alter Ego Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 jezuuu,cyknac to nie problem,ale jak ja ją lubemu potem przyszyję(zakładając że jest w lepszym stanie niż ta zdechła na podłodze)...w ostateczności oderżniemy Twojemu,Ewuś ps.marcin wybacz,ale jakoś to musisz pogodzić
marcin krüger Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 spoko, wszystko się da zrobić ;))
Rekomendowane odpowiedzi