Miłka Maj Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 już nie uprawiam rozpaczy wyschnięty słonotok miał drążyć kamienne smakiem się obejdzie
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 kanciasto, sztywno, nie podoba mi się.
le_mal Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Miłko,podoba się miniaturka. Mało słów,ale treści wiele. W życiu różnie ,raz z wiatrem ,raz pod. Pozdrawiam ciepło/Buziołki!
kradziejka Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 niedobre lepsze by było w wersji haiku albo z jeszcze jednym wersem bo teraz wygląda jak haiku które nie wyszło
EWA_SOCHA Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 o jak mi ta miniatura odpowiada:))) tylko w moich myślach te kamienie to latają:))) brak zbędnych słów, bardzo trafnie ujęta, a odniesienie uczuć do uprawianej gleby, a raczej pozostawienia odłogiem:) - świetne:) a pointa, Miłko, chyba po dzisiejszym dniu zmienię sygnaturę:)))) mam nadzieję, że nie wszystkie uczucia zostawiłaś odłogiem, choć o część dbaj i pielęgnuj:) pozdrawiam eva
M._Krzywak Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Miłko - uprawiac rozpacz to wszakże oew spazmy modne, tak kobieco sentymentalne, i własnie - uprawiane. No, ale cóż zrobic... Mam wrażenie, że podmiotowa bohaterka kusiła i nie skusiła, a ten ktoś okazał sie kemieniem wręcz (bo głupi). Tak to rozumiem, ale jak wiadomo, każdy rozumie sobie. Dobre. Pozdrawiam.
Espena_Sway Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 chyba będę tą złą, bo mnie tym razem nie przekonała, choć mój podziw dla piszących krótkie myśli nie zmalał :) zdrówka i serdeczności Espena Sway :)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Wg mnie również jest to pomysłowy, mały cwaniak:) Bez zbędnego kadzenia - się obejdzie:)))
Chanah Letkowska Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Witam, zgadzam sie z Bartoszem. Pozdarwiam, Chanah.
Miłka Maj Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 le mal: właśnie, raz z wiatrem, raz...ech, wieje i wieje ostatnio; pozdr.dzie wuszka: z kotem? A może dostrugasz jeszcze one? Czarci cmok;kradziejka: a konkretnie? Dzięki za wgląd, pozdr.EWA SOCHA: te naj pielegnuję z wielką troską, ale czasem trza złośliwie - prawda? A serc z kamienia coraz więcej /niestety/; serdeczności/V.M. Krzywak: Michałku, właśnie tak miało być; głupi on jak nie wiem co, ale ile można - niech teraz smakiem się; poniekąd to przestroga też dla innych kamiennych - może któreś oprzytomnieje; pozdr./V.Espena Sway: a może jeszcze nie miałaś do czynienia z takowym /i oby nigdy/, ważne, że odwiedziłaś; pozdrawiam serdecznie/V.Bartosz Wojciechowski: bez zbędnego - dzięki bardzo z pozdrowieniami :)))Chanah Letkowska: Witaj, miło, że zostawiłaś po sobie ślad; pozdr./V.
Mag Ost Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Miniatura w tresci zbita - to mi odpowiada..poza tym treść w sam raz dla mnie pozdrawiam Mag
zak stanisława Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie uprawiam- tu autorka ma na myśli sex wyschnięty, normalka- działka nie uprawiana, usycha słonotok miał drążyć- płacze i łzy drażą rowek na policzku kamienne piersi - normalne smakiem się obejdzie- no cóż, działka nieuprawiana, nie ma żniw. pozdrawiam ciepło ES
Miłka Maj Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 heh, Stasiu - jak nikt inny potrafisz zinterpretować :)))))) tylko te piersi, hm, w takim przypadku chyba zmienię na 'sflaczałe' /hihihi/ buziole/V. Mag Ost - w sumie to szkoda, że treść w sam raz dla Ciebie, bo to oznacza, że...wrrrr, ale po burzy zawsze świeci słońce, krzepiące, prawda? Dzięki za odwiedziny, pozdrawiam/V.
Rekomendowane odpowiedzi