Emalka Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 zmęczenie zaplata warkocze z firanek rzęs w oknie mego oka
Julia Zakochana Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 ładna miniaturka na dobranoc
Emalka Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 chyba miniatrurki mi tylko wychodzą:)
Julia Zakochana Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 wazne ze Ci wychodzą ;)
Chanah Letkowska Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Witam, tak przesliczna na dobranocke. Dobranoc,pozdrawiam,Chanah.
Emalka Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 dziękuję:)chyba faktycznie na dobranoc, choć napisana w ciągu bardzo męczącego dnia:))dziękuję za komentarze:)
EWA_SOCHA Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 a ja się wyłamę, Emalko, nie miej do mnie żalu, ale nie jest to miniatura w moim guście, mnustwo podobnych już czytałam (może nie mam gustu, znaczy mieć, mam, ale...) może czytam to o złej porze dnia... pozdrawiam eva
Anna Maria K. Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Jest niby ładnie, dość sprawnie operujesz słowem, ale pozostawia niedosyt. I te firanki rzęs mam wrażenie, że czytałam juz dziesiątki razy... Okno oka dla mnie dużo ciekawsze. pzdr.
Emalka Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 lepszy niedosyt niz przesyt... firanki rzes.... może być kurtyna rzęs i scena oka.. ale chyba już jest mniej senne...
fr ashka Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 a mnie chce się spać, a nie mogę... ta miniaturka mi o tym przypomniała i ... ech... nie oceniam jej, jestem zbyt zmęczona :/ pozdr, fr.ashka ;)
Niewierny Tomasz Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Ładna miniaturka. Tylko, że "firanki rzęs" były już u Niemena. Pozdrawiam
Emalka Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 dziękuję za wszystkie komentarze..za te miłe i za te konstruktywne i za te, że po prostu na nie. Podobno najgorsza dla "dzieła" jest obojętność.:)
Rekomendowane odpowiedzi