Agnieszka Szyszka Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Hołd zmarłym składam, Za krzywdy duszą wynagradzam, Proszę o łaskę do życia chwil, Błagam o litość nad ciałem mym, Nie żądam zapłaty za ciężkie dni, Nie żądam litości nad sercem mym, Gdyż życie me od nowa dziś zaczynam, Z dala od smutku i podłych chwil. Kończę ze wszystkim, co dało mi rozkosze bólu poznać w te ciężkie dni. Nauczę się kochać i pójdę w świat, by innym miłość swoją dać. Skończę ze wszystkim, co truło mnie, A zamiast tego oczyszczę się od wspomnień piekła każdego dnia. A Wam radzę zrobić to, co ja!
Jego Alter Ego Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 a ja radzę wrzucić to do kosza.Albo chociaz do warsztatu..no i oczywiscie nie zrazac sie
Olesia Apropos Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 a ja tego nie skomentuję szkoda mi literek
Chanah Letkowska Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Witam, ja nie wiem ile Pani ma lat, ale chyba niewiele, smiem twierdzic. Uzycie prostego jezyka, rymow czestochowskich i wrecz dzieciecego podejscia do spraw jakze wazkich wskazuje albo na zart, albo na ...zart. "Naucze sie kochac i pojde w swiat by innym milosc swoja dac" Wie Pani to brzmi bardzo niebardzo. Trzeba by caly utwor napisac od nowa. Pozdawiam, Chanah
Oscar Dziki Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Wow! Gdybyś tylko wiedziała jak bardzo błądzisz:D pisz mniej doslownie jesli rymy, to nie tak oczywiste daruj nam anafory poczytaj troche o srodkach artystycznych unikaj "me" "mego" "piekieł" i tego typu kwaziciekawych slowek. dluga droge przed toba widze young padawan
EWA_SOCHA Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 każdy choć raz w życiu napisał gniota, grunt, żeby zbyt często niepowielać:) Agnieszko, musisz dużo czytać i to poetów wielkich, nie grzebać po blogach. Pracuj, jak wymyślisz jakiś nowy, wstaw do warsztatu, trzymam kciuki; pozdrawiam serdecznie eva
Rekomendowane odpowiedzi