Olesia Apropos Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 nie wierz poetom gdy sobie nie wierzą oni nie wiedzą co mówią. spójrz na mnie jak - wiesz bo jestem niepewna siebie. te słowa jak koc są - mi w czas jest wciąż zimno. nie twierdzę przecież że cię nie kocham ........................................... Jackowi Sojanowi (w podtytule:"Dziękuję")
Jego Alter Ego Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 małe,zgrabne,sprytne,jak..Ola?:P
EWA_SOCHA Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 kokieteryjnie, czy nie, przynajmniej nie pędzisz na oklep po wierszach, każdy osobliwy;) tak trzymaj:) pozdrawiam eva
Olesia Apropos Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 marzę o pędzeniu na oklep
Olesia Apropos Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i czułe
Olesia Apropos Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
EWA_SOCHA Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oklep-anych wierszach? coś nie sądzę Olesiu
Olesia Apropos Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oklep-anych wierszach? coś nie sądzę Olesiu co innego miałam na myśli
Roman Bezet Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku, czyś Ty jej nie pomagał czasem przy pracy maturycznej? ... bo nie rozumiem... ;D dyg PS. Jesteś O!leniu jak rzep, ale da się prze i rzyć ;P
Rekomendowane odpowiedzi