Julia Valentine Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 a jeśli nie było warto odwracać wzroku zapisywać kolejnych kartek dziwnymi wieczorami i myślami jak smoła - * * * oczywiście jest czas przesuwa wskazówki więc za kilka lat będzie się można uśmiechnąć przewietrzyć dziś to wyobraźnia jest najlepszą odtrutką
Julia Valentine Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 pierwsza część na początku wyglądała tak: jeśli kochać nie warto i wszystkie myśli słowa kilka wytartych kartek z kiepskimi wierszami długie dni i jeszcze dłuższe wieczory -
Black Swan Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Tak Julio właśnie... a wiersz - mi sie podoba, bardzo podoba
Julia Valentine Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko co z tytułem było: "od tego nikt jeszcz enie umarł", ale to jest banał więc co dalej... pozdrawiam serdecznie
Jego Alter Ego Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 właśnie..to nieodparte uczucie ze gdzieś..tytuł był dobry Julio,moim zdaniem oczywiście,jak wymysle cos to wroce a poki co usmiech,misie:),martyna
Julia Valentine Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 wielkie dzięki Martyna :) tylko nie wiem czemu ciągle mam wątpliwości co do tego tworu, no nic, może po prostu musi trochę odczekać... pozdrawiam serdecznie
Julia Valentine Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 ok, to jeszcze jedna wersja :) a jeśli nie było warto odwracać wzroku zapisywać kolejnych kartek dziwnymi wieczorami i myślami jak smoła - * * * oczywiście bywa wiatr przesuwa wskazówki więc za kilka lat będzie się można uśmiechnąć dziś to wyobraźnia jest najlepszą odtrutką
Julia Valentine Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 a tytuł może: "czekając na wiatr" albo banalne :0: "martwe morze" czy "martwy wiatr" oj coś mi ten wiatr po głowie chodzi :) [dzięki Michał :)]
Roman Bezet Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Julka, nie ma nic gorszego, jak popaść w melancholię z powodu nieszczęśliwego tego, no... ;) Nie - jest, napisać wiersz o tym ;) Daj sobie z tym spokój (mowię o wierszu) - bo wpadasz w straszne banały, co widzę po propozycjach tytułu. Napiszesz kiedyś na spokojnie, zobaczysz, że będzie inaczej, będzie przepięknie (mówię o wierszu ;))) pzdr. b
zak stanisława Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 a smołe odrzuć precz, jest taka brzydka i śmierdząca, może cuśinnego w zamian"? pozdrawiam ciepło ES
Julia Valentine Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 własnie tego się obawiałam Bezecie, ale jakoś nie potrafię nie dać temu wierszowi spokoju; a najbardziej wkurzające jest to, że nic porządnego nie mogę napisać (może z nadmiaru matematyki...) no i jeszcze jedno w melancholię to ja już dawno nie popadam - zbyt duża ze mnie racjonalistka :) pozdrawiam serdecznie "Nie - jest, napisać wiersz o tym ;)" - minimalnie nie rozumiem tego zwrotu, pewnie dlatego, że z nadmiaru nauki mi się te dwa ostatnie neurony przegrzały :D
Rekomendowane odpowiedzi