Jego Alter Ego Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 miałam cię w najdrobniejszym szczególe czas jedynie śmieszy choć nieustannie udaje lekarza płyn-nie wdziera się między nas a tak zwaną przyszłość rozmywa planyzostało coś, tak ogółem
Jego Alter Ego Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 nie byłabym sobą gdyby nie byk w tytule... do rozbudowania,nie chcę miniatury,myśleć czy zostawić,wyrzucic zapomniec?
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Chyba rozbuduj, pomysł ciekawy.
Olesia Apropos Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 ech Ty, jak możesz mi tak dzisiaj... przecież wiesz, ze smutno;( skusze się i na to piwo, i na ten likier i na wszystko Marcyś, co tam kalorie - zalać trzeba (się u Ciebie) piknie
Jego Alter Ego Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 no bo mi też dzisiaj,upić sie to jedyne co przychodzi mi do głowy i jeszcze mnie zaszczepiłas myslovitzem dzisiaj a to niebezpieczne przy takiej pogodzie i tylko mam w głowie słowo "kurwa" bo nic piekniej nie określa tego co się w okol dzieje,z polską nogą włącznie amen
EWA_SOCHA Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 a mi się i bez rozwijania podoba:) pozdrawiam eva
Jego Alter Ego Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 o,a to ciekawe:)dziękuję Ewo,poki co myślę,jak nie wymyślę to chociaz Ty będziesz zadowolona:)cmok
pathe Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 zachwyca ;) mnie ta miniaturka.fajne!
Jego Alter Ego Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 hihi,dzięki Pat,poki co dojrzewa:)moze urosnie:)
pathe Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 niech rośnie i dojrzewa jak kucharka dobra to nie będzie zakalec;)
Rekomendowane odpowiedzi