Julia Zakochana Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 to dziś. dzień jarzębinowej szminki. przeleżała na dnie kosmetyczki. jednym pociągnięciem przywraca uśmiech. przed lustrem. ostrożnie słomę z włosów wyciąga narzeczona. woalki nocy w których będzie się dla niego rozgwieżdżać porwie wiatr. uciekną cieniutką nitką wiersze. wspólnie czytane. bibułowe niebo się podrze. spuści dżdżyste warkocze ... *wiersz odnosi się do utworu "do widzenia"
Ewa_Kos Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Julio pomysłowo z tą jarzębiną w tle... ''szminka uśmiech przywraca'' - bardzo fajne metafory no i cały wiersz na plus (+) Podoba się :))) Pozdrawiam serdecznie. EK
Julia Zakochana Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 dziękuję Ewo :* cieszę się
le_mal Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Julio,bardzo mi się podoba jako następna część do wiersz''do..'' przywraca uśmiech-wreszcie;) Pozdrawiam serdecznie:)
Julia Zakochana Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 to miło, że się podoba.
zak stanisława Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 tak Julio, uspokoiłaś się, pogodziłaś z sytuacją bardzo ładnym wierszem to wyraziłaś. Pamiętam poprzedni wiersz i ten- jak ulał! pozdrawiam ES
Julia Zakochana Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 no może to nie dotyczy tak do końca mnie ;) to raczej takie wyobrażenia o przyszłości ;) dzięki Stasiu że zajrzałaś ;)
Jego Alter Ego Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 podtrzymuję zeznania z W,piknie!buziak/martyna
kyo Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 bardzo urokliwy i te szminki:)))) Pozdrawiam cieplo:)))
M._Krzywak Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Julio - wystarczy tylko, że sie podoba ? Ostatnio czas jak zegar goni, i moge wpadac tylko na kilka minut, a szkoda, by nie poprzec dobrego wiersza... Pozdrawiam.
Julia Zakochana Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 pewnie że wystarczy dziękuję Ci bardzo ;) cieszę się, że popierasz :*
Espena_Sway Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 ładna forma i niezła treść. pamiętam pierwszy tekst o którym się pozytywnie wypowiedziałam, temu również plusuję zdrówka Espena Sway :)
Julia Zakochana Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Espeno ;) się cieszę ;)
Oscar Dziki Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 ja nie lapie metody w tym rwaniu zdań, ani celu.
Julia Zakochana Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 przez rwanie zdań chciałam osiągnąć troszkę efekt pośpiechu w przygotowaniach na przyjazd narzeczonego... przynajmniej na początku. poza tym wersy sa tak poukładane że wyrazy znajdujące się koło siebie, do siebie pasują i mogłyby tworzyć jakieś zdania, ale oddziela je kropka i nie jest tak jak sie czytelnikowi może w pierwszej chwili czytania wydawać
Rekomendowane odpowiedzi