Yasioo Zimiński Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 bańki mydlane to kolejne zapewnienia kaktusów na dłoni kooperacja jest kwestią wyobraźni że nie pękną
Jego Alter Ego Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 pamiętam,pewnie z warsztatu:)podoba mi się:)pozdrawiam,kwa kwa/martyna
Yasioo Zimiński Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. super
Beenie M Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Co najwyżej urosną gruszki na wierzbie. Małe czasami jest mądre … a więc plusik zostawiam. pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrowienia i dwa++ :))) EK
zak stanisława Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Yasioo, znam z warsztatu i mówię tak z plusem,wydzwięki nie tylko polityczny pozdraw. ES
kyo Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 dla mnie nieporawny politycznie, ale dobty, ciekawy:) Pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 polityczna miniaturka, czyli Yasioo tworzy :) podoba się zdrówka Espena Sway :)
Ona_Kot Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 dobrze napisany (niestety bez żadnego nowego pomysłu) i jakoś polityka mi nie przystaje do poezji ;] nic nie poradzę pozdrawiam
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Coś mi zgrzyta w zakończeniu... ale fajne bo krótkie i stonowane. pozdrawiam /Arek
Jaro Sław Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Gdyby mi nadać tytuł "koalicje" poszerzyłby sie sens na szerszy i byłby bardziej uniwersalny, a każdy by sobie może i dośpiewał te sytuacje polityczną, za parę lat nikt nie będie wiedział o co w tym wierszu chodziło, w sensie poszerzonym każdy znajdzie jakieś zastosowanie.... Chyba już cos o tym pisałem w warsztacie...
Rekomendowane odpowiedzi