Waldemar Talar Opublikowano 19 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Pewna pani nigdy nie dała dlatego się bardzo bała nadeścia poślubnej nocy więc zawołał pomocy. Wszystkie chłopstwo się zleciało stwierdzając to nie będzie bolało Ustawili się w równo w kolejce przekazują po kolei sobie lejce a ona w koncu zrozumiała gdy na koncu młodego ujrzała.
Stefan_Rewiński Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 lepiej późno niż wcale zacząć ruszać ciałem
Waldemar Talar Opublikowano 19 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 ciało to nie mydliny więc do dzieła dziewczyny poślubnej nocy nie czekajcie tylko przed nią kawalerom dawajcie..
czarna Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jesteś Waldku kawalerem? wtedy może się ośmielę dać ci odrobinę mydła oraz dwa anielskie skrzydła byś rozkoszy zaznał ...w praniu
Waldemar Talar Opublikowano 19 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 ja się prania nieboje nawet namydlonego lecz wole pranie we dwoje.
czarna Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 czy ja mówiłam o samotnym praniu? sama przyjemność jest w podwajaniu tylko we dwoje przyjemne pranie wodne kąpiele i namydlanie
Waldemar Talar Opublikowano 19 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 więc ide szybko do łazienki napuścic wody do wanienki.
zak stanisława Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 w końcu na koncu lubego zawisła i stała się - Wisła!
Dora Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lepiej kawalerom dać niż robakom
Waldemar Talar Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Tak jest ,robak robakiem a kawaler chłopakiem.
Rekomendowane odpowiedzi