Regina Misztela Opublikowano 15 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Figgis nazwał cię pesymistą mój księciu bo widziałeś zaledwie stan krytyczny olbrzymiej kopuły nie zauważając drobin a raczej dbając o ich rozwój a raczej widząc w nich wszystko popatrz i ja się mogę gubić w lapidarnym języku czy ty miałeś kiedyś kochankę? jeśli była dla ciebie dobra to wzięłabym teraz jej dłonie ( wiesz co dalej) niech schnie na palu w imię. takie zachowanie też jest idealistyczne więc poszukam innych rozwiązań żeby zmusić cię mój księciu do pokory miękkiej jak futro lisa ( już się śmiejesz) - poczekaj aż zacznę na poważnie i wymienię kilka nazwisk które powinny cię zawstydzić. mój księciu sprawa jest niezwłoczna czekam gotowa na wszystko. mój humanisto i tyranie dlaczego wychowała cię Florencja? to znowu w imię będzie między nami zgoda na odwrót będą księcia i trzech niewinnych do scięcia
rose garden Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Hmmm. Szczerze? Czytając ten wiersz tak naprawdę nie wiem o co chodzi. Mogę tylko zwrócić ci uwagę na zmianę słowa mój księciu na mój książę. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi