Jego Alter Ego Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 nie wiedziałam brzmisz tak śmiesznie gdy krzyczysz gdybyś wspomniał o reszcie życia albo chociaż zjadł mnie oczaminie jestem monotematyczna mam dwadzieścia lat i prawo chcieć się pieprzyć
Kasia_Szymańska Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Nie wiem, czy taki był zamysł, ale mnie bardzo rozbawił :) Pozdrawiam.
Jego Alter Ego Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podmiot liryczny ma prawo chcieć się pieprzyć w zeznaniach,dzięki za komentarz,pozdrawiam:)
Jego Alter Ego Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. interpretacja dowolna,więc może i bawić...również pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 z taką peelką to strach do łóżka, bo wszystko opisze, jak nie wyjdzie cóś, i będzie tylko robaczek, chłopy z 'robaczkami"trzymajta sie z daleka. Martyno, fakt, bardzo dwuznacznie, a ja biorę tak czego mi brak- he h e,podobasiem rozbawiona pozdrawiam ciepło,ES
Jego Alter Ego Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 ech,tak,śmiejcie się,śmiejcie,nie znacie dnia ani godziny:P Peelka takie dramaty przeżywa a Wy tu rozbawione na 102;)) a niech Wam będzie dzięki Stasiu,że wpadłaś,buziole Rozrabiaro
zak stanisława Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Martyno dramaty są po to by przeżywać, he he komedie też zrób z tego komedię i nie przejmuj się byle rycerzykami, oni nie są tego warci( niektórzy, bo moi synkowie są cudownie odpowiedzialni,) papa!
Jego Alter Ego Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 tak się zastanawiam już od warsztatu czy nie wywalić pierwszej...mdli mnie od tych ud i w ogóle..nie będzie żadnego dramatu tylko zwykłe niezdecydowanie,albo jak kto woli,komedia:)soł?
Stefan_Rewiński Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Fajnie, myślę, że masz nawet obowiązek, pozdrawiam, Stefan.
Jego Alter Ego Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co to to nie!to on ma obowiązek:P
Stefan_Rewiński Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Sam może nie dać rady, Martynko.
Jego Alter Ego Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 musi:)))brać,nie pytać,oto..panaceum? najwyżej dostanie po gębie sio,wiersz oceniać a nie..możliwości:) pozdrawiam Stefanie
Julia Zakochana Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 pamietam z warsztatu podoba mi się
M._Krzywak Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 rycerze mieli pancerze przecie, zanimsciągneli , to mijało:) a wiersz - ja go trochę inaczej widze, ale nie będe podpowiadał, to juz dla mnie. 1 strofa - hm, nie gra do całkiem ciekawej reszty. No i puenta - jeszcze można jak się chce, zobaczymy, co będzie dalej ;) Pozdrawiam.
Jego Alter Ego Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Michał,może na prv dostanę Twoją propozycję?tak do rozważenia,co?niec nie zabiorę,promise a co do pierwszej,zmieniać czy wywalać? Hej Julio,dzięki za podtrzymanie zeznań:)pozdrawiam ciepło
M._Krzywak Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Już poszło, ale w razie czego zdecydowanie sie wypre :)
Espena_Sway Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 średni wiersz, czytałam Twoje lepsze - może stąd ten komentarz, że ostatnio lubię inną tematykę. ale przyznaję, że wyobraźnię pobudza zdrówka Espena Sway :)
Olesia Apropos Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 he he lubię takie dramaty;) no jak myślisz: na tak czy na nie?? hi hi;P buźka
Jego Alter Ego Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie że na tak,bo Ty to wyjątkowo lubisz się...:)))))dzięki Oleńko że wpadłaś:)cmok Espenko,ja też wolałam swoje inne,nie jestem zbyt dumna z tego okresu "tfurczości":)ale obiecałam sobie że bez zastoju,no więc gniotami ale do przodu:))(albo do tyłu,też można)dzięki za koment,pozdrawiam
pathe Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 haha niezłe:D co za umiejętność zamknięcia w kilku wersach prawdy w dodatku z humorem. więc plussss sss dobrze, że węży nie było z robakami;)
Rekomendowane odpowiedzi